• Feestjes binnen of buiten
  Feestjes binnen of buiten
 • Onderzoek het bewijs
  Onderzoek het bewijs
 • Bel de geheim agent
  Bel de geheim agent
 • Ontcijfer codeberichten
  Ontcijfer codeberichten
 • Compleet missiepakket
  Compleet missiepakket
 • We zien een verdachte
  We zien een verdachte
 • Vind de aanwijzingen
  Vind de aanwijzingen
 • Feestjes binnen of buiten
  Feestjes binnen of buiten
 • Onderzoek het bewijs
  Onderzoek het bewijs
 • Bel de geheim agent
  Bel de geheim agent
 • Ontcijfer codeberichten
  Ontcijfer codeberichten
 • Compleet missiepakket
  Compleet missiepakket
 • We zien een verdachte
  We zien een verdachte
Kinderfeestje reviews Trustpilot

Spionnenfeestje

Tijdens het spionnenfeestje gaan kinderen een missie volbrengen. Hiervoor ontvangen zij het top secret missiedossier met belangrijke informatie en aanwijzingen. Gedurende de missie (het spionnenfeestje) hebben de kinderen live telefooncontact met een geheim agent om gevonden bewijs, ontcijferde codeberichten en nieuwe informatie door te geven. Voor kinderen vanaf 9 jaar kunnen ook anonieme sms’jes en informatie over verdachte personen in de missie worden verwerkt. Hierdoor wordt de missie nog spannender. Het spionnenfeestje zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in heel Nederland en België. Lees meer over onze spionnenfeestjes.

Spionnenfeestje

Tijdens het spionnenfeestje gaan kinderen een missie volbrengen. Hiervoor ontvangen zij het top secret missiedossier met belangrijke informatie en aanwijzingen. Gedurende de missie (het spionnenfeestje) hebben de kinderen live telefooncontact met een geheim agent om gevonden bewijs, ontcijferde codeberichten en nieuwe informatie door te geven. Voor kinderen vanaf 9 jaar kunnen ook anonieme sms’jes en informatie over verdachte personen in de missie worden verwerkt. Hierdoor wordt de missie nog spannender.

Spyctive staat voor Spy en Detective - Spannende kinderfeestjes voor 7 t/m 10 en 10 t/m 13 jaar

Tijdens een spionnenfeestje voor buiten volgen de kinderen als spion verborgen aanwijzingen, kraken codes en sturen geheime berichten om een misdaad te voorkomen. Tijdens een spionnenfeestje voor binnen gaan de kinderen thuis als detective bewijs onderzoeken en de verdachten controleren om een misdaad op te lossen. Wie spreekt de waarheid, wat zeggen de getuigen en wie heeft een alibi? Het spionnenfeestje zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in heel Nederland en België.


Kinderfeestje tips

Kinderen zien tijdens het spionnenfeestje allerlei verdachte personen in de buurt. Onze geheim agent gaat hier goed op in en verwerkt de verdachten ook juist in het spannende verhaal van de missie.

Lees: Verdachte personen


Gedurende de missie krijgen de kinderen te horen dat er verdachten in de buurt zijn die ook op zoek zijn naar de aanwijzingen. Dit maakt de missie natuurlijk nog spannender

Lees: Heel realistisch


Wanneer het regent kiezen veel mensen er vaak voor om het kinderfeestje binnen te plannen. Onze binnenfeestjes voor binnen zijn net zo leuk, maar ook een kinderfeestje in de regen kan net zo leuk zijn.

Lees: Bij slecht weer


Tijdens de kinderfeestjes voor binnen krijgen de kinderen de opdracht om nieuw bewijs op te halen. Hiervoor kunt u gebruikmaken van een extra persoon welke u inzet als geheim agent.

Lees: Geheim agent regelen


Tijdens het spionnenfeestje hebben de kinderen live contact met een echte geheim agent die de kinderen voorziet van aanwijzingen en belangrijke informatie.

Lees: Echt contact


Het is natuurlijk heel erg leuk om samen met je vriend(in) een kinderfeestje te geven. Ook bij ons kunt u de namen van beide jarigen op de uitnodigingen laten drukken

Lees: Feestje samen geven


Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. Zij worden ook door de agent gebeld met belangrijke aanwijzingen en nieuwe informatie.

Lees meer

iPad geschikt

Onze kinderfeestjes zijn ook geschikt voor het gebruik van een iPad. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, heeft u buiten geen internet nodig.

Lees meer

Binnen of buiten

U kunt kiezen voor een kinderfeestje voor buiten of voor binnen. In de kinderfeestjes voor binnen zijn ook buitenmomenten verwerkt waar u optioneel gebruik van kunt maken.

Lees meer

Login Form