Informatie kinderfeestjes

Kinderen tijdens een kinderfeestje zijn op zoek naar de aanwijzingen

Kinderfeestjes voor buiten en binnen

Tijdens een kinderfeestje voor buiten volgen de kinderen buiten als spionnen verborgen aanwijzingen, kraken codes en sturen geheime berichten om een misdaad te voorkomen. De kinderen houden verdachte personen in de omgeving in de gaten en bellen de geheim agent wanneer een verdachte verhoord moet worden.

Tijdens een kinderfeestje binnen gaan de kinderen thuis als detectives bewijs onderzoeken en de verdachten controleren om een misdaad op te lossen. Wie spreekt de waarheid, wat zeggen de getuigen over de verdachte en wie heeft een alibi?

Een groep 7 en 8-jarigen houdt een verdachte in de gaten
Kinderen uit groep 8 onderzoeken bewijs
Kinderen moeten een aanwijzing volgen tijdens een spel voor een basisschool

Begeleiding kinderfeestje

Onze kinderfeestjes worden begeleid door een medewerker van Spyctive. Deze medewerker zal als geheim agent gedurende de missie telefonisch contact opnemen met de kinderen. Bij een kinderfeestje voor 10 t/m 13 jaar binnen, is er ook contact via e-mail. Wij zijn niet fysiek aanwezig tijdens het kinderfeestje. Dit zou de missie minder realistisch en spannend, en dus minder leuk maken. De missie komt over als een realistisch en spannend onderzoek waarbij de kinderen het idee hebben echt een misdaad op te lossen. Als wij op locatie aanwezig zouden zijn, is dit realisme aanzienlijk minder en dit maakt de missie minder leuk. Het is ook niet nodig dat wij op locatie aanwezig zijn. Onze begeleider kan de missie volledig op afstand begeleiden. Er is tevens weinig voorbereiding nodig voor het kinderfeestje. Over de voorbereiding kunt u hieronder meer lezen.

Benodigdheden kinderfeestje

Voor het kinderfeestje heeft u een mobiele telefoon en een computer of iPad met een internetverbinding nodig. Voor de kinderfeestjes buiten, is er buiten geen internetverbinding nodig.

Duur van het kinderfeestje

De kinderfeestjes voor 7 t/m 10 jaar duren 2 tot 2,5 uur. De kinderfeestjes voor 10 t/m 13 jaar duren 3 tot 3,5 uur. De kinderfeestjes voor buiten zijn naar wens in te korten.

Beschikbaarheid kinderfeestjes

Onze kinderfeestjes kunnen in elke woonplaats in heel Nederland en België plaatsvinden op maandag t/m zondag tussen 10:00 en 23:30 uur. Dit betekent dat de missie uiterlijk om 19:30 uur kan starten. U kunt de beschikbaarheid via deze link bekijken. In verband met de beschikbaarheid van onze begeleiders, kunnen wij een maximaal aantal kinderfeestjes per dag begeleiden. Mocht de door u gewenste datum als vol staan aangegeven, neemt u dan gerust contact met ons op. Wellicht dat er wel een mogelijkheid is op een bepaald tijdstip. Wanneer een feestdag (Koningsdag, Kerst etc.) geblokkeerd staat weergegeven, is het niet mogelijk een missie te boeken.

Meisje praat in een telefoon tijdens een missie voor scholen
Kinderen ontcijferen een spannend codebericht
Kinderen moeten een codebericht ontcijferen tijdens een kinderfeestje

Kinderfeestje in België

Onze kinderfeestjes kunnen ook in België plaatsvinden. Een kinderfeestje in België werkt hetzelfde als in Nederland. U kunt de bestelling op onze website plaatsen door het bestelformulier van uw missie naar keuze in te vullen. Sinds de zomer van 2017 zijn de telefoontarieven binnen de EU-lidstaten gelijk. Dit betekent dat u voor het bellen naar Nederland hetzelfde tarief betaalt als binnen België. Het is daarom geen enkel probleem om gedurende het kinderfeestje telefonisch in contact te staan met onze begeleiders in Nederland.

Overige Landen

Voor overige landen neemt u even contact met ons op. Uiteraard speelt tijdverschil een rol en kunnen er aanvullende kosten in rekening gebracht worden voor verzending en begeleiding (telefoonkosten).

Voorbereiding kinderfeestje

Een meisje dat onder een prullenbak op zoek is naar de verstopte envelop

Buiten kinderfeestjes

Voor de kinderfeestjes voor buiten dient u rekening te houden met een voorbereiding van ongeveer 1,5 uur. U bedenkt een route en maakt hier een plattegrond van (bijvoorbeeld met Google maps). U verstopt vervolgens de tien gekleurde enveloppen op de route. Bij elke envelop hangt u de kaart met dezelfde kleur en op de plattegrond plakt u de sticker met dezelfde kleur. Voor de kinderfeestjes voor 10 t/m 13 jaar ontvangt u tevens een extra spannend onderdeel dat u op de route verstopt.

Binnen kinderfeestjes

Voor de kinderfeestjes voor binnen is de voorbereiding maximaal 30 minuten. De kinderen krijgen gedurende de missie twee momenten dat er extra bewijsmateriaal opgehaald/gevonden dient te worden. U kunt dit materiaal door bijvoorbeeld een buurman laten afgeven, of het bewijsmateriaal voor de kinderen in de brievenbus achterlaten. U kunt hier ook een buitenmoment van maken, door de kinderen het bewijs bij iemand op te laten halen.

Weersverwachting afwachten

Bij het plaatsen van de boeking kunt u aangeven dat u het weer nog even wenst af te wachten. U kunt vijf werkdagen voor de datum van uw feestje uw definitieve missiekeuze doorgeven. Hierna wordt het missiepakket verzonden. U kunt er ook voor kiezen om de uitnodigingen alvast te ontvangen. Hiervoor betaalt u alleen de verzendkosten voor het apart verzenden van de uitnodigingen (€2,95). Voor de uitnodigingen zelf worden geen aanvullende kosten in rekening gebracht.

Verplaatsen kinderfeestje

Het is altijd mogelijk om uw kinderfeestje kosteloos te verplaatsen. Dit kan zelfs nog op de dag van het feestje doorgegeven worden. Er kan nu eenmaal iets onverwachts gebeuren. In de instructiebrief, welke u bij het missiepakket ontvangt, staat een e-mailadres voor de dag van de missie. Via dit e-mailadres of via telefoon, kunt u aan onze begeleider doorgeven dat u het feestje wenst te verplaatsen. U kunt het feestje tot een jaar na de originele datum verplaatsen. Op een later moment kunt u via of via telefoon 088-4080804, aan ons doorgeven wat de nieuwe datum van het feestje wordt. Voor het verplaatsen van het feestje, dient deze wel volledig betaald te zijn. Het wijzigen van het tijdstip van de missie is ook mogelijk, echter tot maximaal drie dagen voor de missie. Onze begeleiders worden namelijk ingepland op de geboekte missies. Een wijziging dient tijdig te zijn verwerkt. Het is daarom niet mogelijk op de dag van de missie deze eerder of later te starten.

Pauze houden

Tijdens de missie is het mogelijk een pauze te houden. Dit kan voor maximaal 30 minuten en dient altijd vooraf aan ons te zijn doorgegeven. Wij houden hiermee namelijk rekening in de planning.

Verzending

Het missiedossier dat door de brievenbus is gedaan

Alle bestellingen die op werkdagen voor 13:00 uur worden ontvangen, worden dezelfde dag verwerkt en verzonden. Om er zeker van te zijn dat u de bestelling op tijd ontvangt, adviseren wij in ieder geval vijf werkdagen voor het geplande feestje de bestelling te plaatsen. Onze pakketten worden met track & trace verzonden naar Nederland en België. Wij brengen slechts de verzendkosten van PostNL in rekening. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,95. De verzendkosten naar België bedragen €11,25. Een spoedzending binnen Nederland kost €25,30 levering de volgende werkdag voor 12:00 uur. Voor België bedragen deze kosten bij PostNL €32,95.

Last-minute bestellen

Mocht u na 13:00 uur op een werkdag een last-minute bestelling wensen te plaatsen, neemt u dan even contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen wij uw bestelling nog dezelfde dag verzenden of wellicht is het verzenden via spoed nodig. Bestellingen die voor 13:00 uur zijn ontvangen, worden dezelfde dag verwerkt. Wij verzenden via PostNL track & trace. Over het algemeen wordt de bestelling door PostNL de volgende werkdag afgeleverd. Het is echter mogelijk dat de zending er iets langer over duurt. Wij adviseren met het plaatsen van de bestelling hiermee rekening te houden.

Bestelprocedure kinderfeestje

U kunt een kinderfeestje bestellen door de gewenste missie via onze website te boeken. Het is tevens mogelijk de bestelling telefonisch aan ons door te geven via 088-4080804 (regulier tarief). Voor het plaatsen van een bestelling dient u klantgegevens aan te maken. Uw e-mail adres is uw inlognaam. Het wachtwoord wordt via e-mail naar u verzonden. Na het aanmaken van de klantgegevens bent u direct ingelogd.

Bestelformulier

Hieronder kunt u lezen welke velden in het bestelformulier ingevuld dienen te worden.

Leeftijd versie: U kiest de leeftijd van de deelnemers. De begeleiding en onderdelen in het spel zijn aangepast voor deze leeftijd. Houdt u er rekening mee dat dit niets te maken heeft met het intelligentieniveau van de kinderen, maar met de belevingswereld. Een spel voor 9/10 jaar zal voor een 7-jarige te spannend zijn.

Weer afwachten:

  • Ja, nog alleen uitnodigingen versturen: Wij versturen alleen de uitnodigingen (€2,95 aanvullende verzendkosten). Vijf werkdagen voor de gekozen missiedatum kunt u de definitieve missiekeuze aan ons doorgeven waarna wij het pakket versturen.
  • Ja, nog niets versturen: Wij wachten met het versturen van alle materialen. Vijf werkdagen voor de gekozen missiedatum kunt u de definitieve missiekeuze aan ons doorgeven waarna wij het pakket versturen.
  • Nee, alles direct versturen: Wij versturen direct (op werkdagen voor 13:00 uur ontvangen) uw bestelling.

Missiedatum: De datum waarop de missie zal plaatsvinden.
Missietijd: Dit is het tijdstip dat u het dossier aan de kinderen geeft.
Missie telefoon: Het telefoonnummer waarop de kinderen gedurende de missie te bereiken zijn.
Missie adres: Het adres waar de missie zal plaatsvinden.

Betaalmogelijkheden

U kunt uw bestelling betalen via iDeal, factuur of Paypal.

iDeal

U kunt uw bestelling betalen via iDeal. Deze betaalwijze is gratis. Uw bestelling wordt bij ontvangst op werkdagen voor 13:00 uur direct verwerkt en indien gewenst ook verzonden.

Factuur

U heeft ook de mogelijkheid te kiezen voor het betalen via factuur. Uw bestelling binnen Nederland wordt bij ontvangst op werkdagen voor 13:00 uur direct verwerkt en indien gewenst ook verzonden. De betaling dient uiterlijk 7 dagen voor de geplande missie te zijn voldaan. Voor klanten die bestellen vanuit België dient de betaling te zijn voldaan, voor wij de bestelling kunnen versturen. U kunt ook via e-mail een betaalbewijs van uw bestelling naar ons sturen.

Paypal

U kunt de bestelling tevens via Paypal betalen. Voor deze betaalwijze wordt door Paypal aanvullende kosten in rekening gebracht. Om deze reden wordt 4% van het totaalbedrag bij u in rekening gebracht. Dit wordt automatisch verwerkt bij het verwerken van de betaling. Uw bestelling wordt bij ontvangst op werkdagen voor 13:00 uur direct verwerkt en indien gewenst ook verzonden.

Betaaltermijn

De betaling dient uiterlijk 7 dagen voor de geplande missie te zijn voldaan.

Betaalwijze wijzigen

Mocht u een vergissing hebben gemaakt bij het kiezen van de betaalwijze, kunt u de betaalwijze wijzigen door te klikken op uw ordernummer in uw orderbevestiging of te klikken op deze link. Hier krijgt u een overzicht van uw bestellingen en kunt u de betaalwijze wijzigen.

Prijzen kinderfeestjes

Missies voor 7 t/m 10 jaar
t/m 15 kinderen € 99,50
t/m 20 kinderen € 119,50
t/m 30/40 kinderen € 139,50

Missies voor 10 t/m 13 jaar
t/m 15 kinderen € 119,50
t/m 20 kinderen € 139,50
t/m 30/40 kinderen € 159,50

Annuleren bestelling

Enkele onderdelen van onze missies worden op maat gemaakt en materialen in het dossier kunnen na verzending niet opnieuw worden verkocht aan andere klanten. Daarom is de wet "Koop op afstand" niet volledig van toepassing en kan het kosteloos annuleren van de bestelling alleen wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan.

  • Een bestelling die op werkdagen voor 13:00 uur geplaatst is, kan dezelfde werkdag voor 15:00 uur kosteloos geannuleerd worden.
  • Een bestelling die op werkdagen na 13:00 uur geplaatst is, kan de volgende werkdag voor 15:00 uur kosteloos geannuleerd worden.
  • Een bestelling die buiten werkdagen geplaatst is, kan de eerstvolgende werkdag voor 15:00 uur kosteloos geannuleerd worden.

Voor annuleringen die buiten bovengenoemde momenten vallen worden de gemaakte kosten in rekening gebracht wanneer de bestelling binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling wordt geannuleerd. Bestellingen die later worden geannuleerd kunnen niet gestorneerd worden. De annuleringskosten voor binnen 14 dagen na plaatsen van de bestelling bedragen:

Inhoud bestelling kosten
Annulering algemeen € 3,95
Wanneer uitnodigingen zijn verzonden € 7,95
Wanneer alleen het dossier is verzonden € 9,95
Wanneer uitnodigingen en dossier zijn verzonden € 17,60
   

Het pakket moet bij annulering binnen 14 dagen uiteraard altijd volledig worden geretourneerd anders is het volledige factuurbedrag inclusief verzendkosten verschuldigd. Wanneer wij het pakket onbeschreven, onbeschadigd en in originele staat retour hebben ontvangen bij een annulering binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling, worden slechts de annuleringskosten in rekening gebracht.Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. Zij worden ook door de agent gebeld met belangrijke aanwijzingen en nieuwe informatie.

Lees meer

iPad geschikt

Onze kinderfeestjes zijn ook geschikt voor het gebruik van een iPad. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, heeft u buiten geen internet nodig.

Lees meer

Binnen of buiten

U kunt kiezen voor een kinderfeestje voor buiten of voor binnen. In de kinderfeestjes voor binnen zijn ook buitenmomenten verwerkt waar u optioneel gebruik van kunt maken.

Lees meer

Login Form