sin
sinenvelopje-verstopt speurtochthandboeken-spionnenfeestje-7-jaaropdrachten-spionnenfeestjetelefoon-bellen-agent-kinderfeestjevolgen-kinderfeestje
Verhaallijn kinderfeestje Tijdens een belangrijke missie is er iets misgegaan. De spionnen moesten een computer in een geheime kamer uitschakelen. Dit is niet gelukt. De spionnen zitten nu opgesloten. Zij kunnen de computer niet uitschakelen, maar kunnen ook de geheime kamer niet meer uit. Via de b ...Lees meer

Spionnen in nood

Kinderfeestje voor buiten voor 7 t/m 10 jaar. Lees hieronder een uitgebreide omschrijving.

€ 99,50
Per groep t/m 15 deelnemers
t/m 30 deelnemers mogelijk


Verhaallijn kinderfeestje

Tijdens een belangrijke missie is er iets misgegaan. De spionnen moesten een computer in een geheime kamer uitschakelen. Dit is niet gelukt. De spionnen zitten nu opgesloten. Zij kunnen de computer niet uitschakelen, maar kunnen ook de geheime kamer niet meer uit. Via de beveiligingscamera van het gebouw, vragen de spionnen hulp. Een code is te vinden in verborgen aanwijzingen. Met deze code is de deur van de geheime kamer weer te openen. Tijdens de missie hebben de kinderen via telefoon contact met geheim agenten van het spionnenbureau. Door het volgen van de aanwijzingen en het kraken van de codeberichten, kunnen zij de spionnen bevrijden.

Meer informatie

Meer informatie kunt u lezen door hierboven te klikken op de tab info.

Algemene informatie

Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen een spannende misdaad oplossen. Zij ontvangen het missiedossier met aanwijzingen en voor ieder kind een spionnenboekje. Gedurende de missie (het kinderfeestje) hebben de kinderen live contact met onze geheim agent. Buiten gaan de kinderen op zoek naar verborgen aanwijzingen en codeberichten. Onze agent voorziet de kinderen van nieuwe informatie en belangrijke aanwijzingen over de missie en verdachten in de omgeving. Met behulp van het dossier, het boekje en het contact met de agent, worden de aanwijzingen gevolgd en codeberichten ontcijferd. Vanaf 9 jaar kunt u ook uiterlijke kenmerken van de kinderen doorgeven. Onze agent zal deze verwerken in een anonieme sms waardoor het lijkt alsof de kinderen in de gaten worden gehouden en de missie nog spannender en realistischer wordt. Na het doorgeven van de gevonden oplossing, bekijken de kinderen live de ontknoping. Deze kan tevens op een iPad bekeken worden.

Merk URL : https://spyctive-kinderfeestje.nl/spionnen-kinderfeestje

Specificaties

A

Beschikbaarheid

Maandag t/m zondag tussen 10:00 en 23:30 uur. U bestelt het feestje voor een door u gekozen datum en tijdstip.

Benodigdheden

Computer (of iPad) met internet en een mobiele telefoon. Internet is alleen voor start en einde van de missie. Buiten hebben de kinderen geen internet nodig. Alle overige benodigdheden voor de missie ontvangt u in het missiepakket.

Locatie

Bij u thuis of op een door u gekozen locatie, voornamelijk buiten.

Twee meisjes van 7 en 8 jaar zijn aan de telefoon met een geheim agent

Begeleiding

Live via telefoon door een geheim agent van Spyctive.

Voorbereiding

De voorbereiding duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. U maakt een plattegrond van de omgeving waar u de missie wenst uit te zetten en verstopt de enveloppen op de route.

Duur

2 tot 2,5 uur.

Prijs

€ 99,50 t/m 15 deelnemers.
€ 119,50 t/m 20 deelnemers.
€ 139,50 t/m 30 deelnemers.

Een groep kinderen van 9 en 10 jaar kijkt naar een verdachte in de verte.

Hoe werkt het?

Op de dag van het kinderfeestje starten de kinderen met het bekijken van de introductievideo. Hierna gaan zij op pad, op zoek naar de aanwijzingen in gekleurde enveloppen.

Bel de agent

Elke envelop bevat een opdracht die met het handboekje en de missiemap opgelost kan worden. Na het ontcijferen van een code bellen de kinderen de geheim agent en krijgen zij een aanwijzing voor het vinden van de volgende envelop.

Verdachten

De geheim agent belt de kinderen ook om informatie over verdachten in de buurt door te geven en de kinderen te voorzien van de uiterlijke kenmerken van deze verdachten. Hierdoor wordt elke voorbijganger verdacht.

Missie geslaagd

Wanneer de kinderen de enveloppen hebben gevonden en ontcijferd gaan zij terug naar huis om de oplossing op de website in te vullen. Via een live video krijgen de kinderen de ontknoping te zien. De geheim agent belt nog eenmaal om ze te bedanken en te informeren dat de verdachten zijn opgepakt en de missie is geslaagd!

Een uitgebreidere omschrijving over hoe de missie voor buiten voor 7 t/m 10 jaar werkt, kunt u lezen op de hoe werkt het pagina.

Twee jongens van 8 en 9 jaar zijn buiten bezig met een speurtocht en zoeken naar een aanwijzing.

Het weer afwachten

Wanneer u nog niet zeker bent of u het feestje binnen of buiten wenst te plannen, kunt u bij het bestellen kiezen voor de optie "weer afwachten". Wij wachten met het versturen van het pakket, maar u kunt wel alvast de uitnodigingen ontvangen. Vijf werkdagen voor het feestje ontvangt u een herinnering om uw definitieve keuze door te geven.

Grote groepen

De feestjes in de categorie 7 t/m 10 jaar buiten kunnen ook voor grote groepen t/m 30 deelnemers geboekt worden en zijn daardoor ook zeer geschikt om met een klas of (sport)club te doen.

Bij groepen t/m 20 deelnemers gaat de groep in twee teams, ongeveer 10 minuten na elkaar op pad. Elk team krijgt zijn eigen missiemap mee en heeft contact met de geheim agent. De prijs voor een groep t/m 20 deelnemers is € 119,50. Bij groepen t/m 30 deelnemers gaat de groep in drie teams, ongeveer 10 minuten na elkaar op pad. Elk team krijgt zijn eigen missiemap mee en heeft contact met de geheim agent. Voor een groep t/m 30 deelnemers is de prijs € 139,50.

Een groep kinderen is bezig met een kinderfeestje en zij laten hun spionnen handboek zien.

Bestellen

Voor het bestellen van een kinderfeestje klikt u op het feestje naar keuze en vervolgens op de knop bestellen. U kunt hierna het bestelformulier invullen. Na het invullen van het bestelformulier, vult u uw naam en adresgegevens in en kunt u de bestelling afronden.

Bekijk hieronder de andere kinderfeestjes voor buiten voor 7 t/m 10 jaar.

Kinderen bellen tijdens een feestje de geheim agent

Verdachten

De agent vertelt dat er verdachten in de buurt zijn die ook op zoek zijn naar de enveloppen. Zien jullie iemand verdachts?


Een jongen belt met een geheim agent tijdens het kinderfeestje

Contact met agent

Gedurende de missie hebben de kinderen live contact met een geheim agent die ze voorziet van belangrijke informatie.


Kinderen lossen tijdens een kinderfeestje opdrachten op

Opdrachten en aanwijzingen

Elke envelop bevat een opdracht en/of aanwijzing voor het volbrengen van de spannende missie.


Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. Zij worden ook door de agent gebeld met belangrijke aanwijzingen en nieuwe informatie.

Lees meer

iPad geschikt

Onze kinderfeestjes zijn ook geschikt voor het gebruik van een iPad. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, heeft u buiten geen internet nodig.

Lees meer

Binnen of buiten

U kunt kiezen voor een kinderfeestje voor buiten of voor binnen. In de kinderfeestjes voor binnen zijn ook buitenmomenten verwerkt waar u optioneel gebruik van kunt maken.

Lees meer

Login Form