Kinderfeestje blog
Een foto van een uitnodiging voor een kinderfeestje

Een kinderfeestje organiseren kost altijd even wat tijd en inspanning. Hoeveel kinderen mogen er uitgenodigd worden, wat gaan jullie doen en hoe lang mag het feestje duren? En, misschien wel een van de belangrijkste dingen voorafgaand aan het kinderfeestje, de uitnodigingen!

Waar denkt u aan bij het invullen van de uitnodigingen?

Aantal genodigden

Wanneer u nog niet zeker bent van het aantal genodigden, vul dan bij het plaatsen van de boeking het aantal deelnemers dat u maximaal wenst uit te nodigen + de jarige zelf in. U weet dan in ieder geval zeker dat u voldoende uitnodigingen heeft om uit te delen. En de jarige krijgt ook een uitnodiging om te bewaren.

Datum feestje

Bent u nog niet zeker of iedereen kan komen? Overleg dan even met de ouders van de genodigden. Tip: maak hiervoor een WhatsApp groep aan. Zo weet u heel snel of de genodigden kunnen en kan verdere communicatie over het feestje ook via WhatsApp plaatsvinden, wel zo handig!

Starttijd missie

Houdt u rekening met ongeveer een half uur tussen het tijdstip waarop de genodigden arriveren en de starttijd van de missie. De starttijd van de missie is het moment dat u de top secret envelop aan de kinderen geeft.

Eindtijd feestje

Een missie voor 7 t/m 10 jaar duurt 2 tot 2,5 uur. Een missie voor 10 t/m 13 jaar duurt 3 tot 3,5 uur.

Missie adres

Dit is het adres waar het kinderfeestje plaatsvindt. Dit adres wordt op de uitnodiging gedrukt.

Tekst uitnodiging kinderfeestje

Bij uw bestelling kunt u kiezen voor het ontvangen van uitnodigingen voor het kinderfeestje. De uitnodigingen worden gratis bij het kinderfeestje geleverd. Op de uitnodiging worden de gegevens van het kinderfeestje gedrukt. U kunt tevens een extra zin op de uitnodiging laten drukken. Indien u een zin wenst toe te voegen, verzoeken wij u telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen, zodat wij de tekst voor op de uitnodiging kunnen bespreken en verwerken. Neemt u wel direct na het plaatsen van de bestelling contact met ons op. Wanneer de uitnodigingen reeds gedrukt zijn, kunnen wij deze niet meer wijzigen.

Op de uitnodiging wordt de datum en de locatie van het feestje vermeld. En niet te vergeten, de naam van de jarige. Wanneer er meerdere jarigen zijn die samen een feestje geven, kunt u alle namen in het daarvoor bedoelde veld typen. U geeft ook aan of de kinderen na afloop van het kinderfeestje worden thuisgebracht of opgehaald moeten worden.

De uitnodigingen worden vervolgens gedrukt en met het missiepakket verzonden. Wanneer u heeft aangegeven het weer te willen afwachten, heeft u de mogelijkheid om de uitnodigingen vooraf voor € 2,95 verzendkosten te ontvangen.

Uitnodigingen versturen

Welk kind vindt het nou niet leuk om persoonlijke post te ontvangen? Bij de uitnodigingen worden “Top Secret” envelopjes meegeleverd. Verstuur de uitnodigingen daarom per post of breng ze rond. Met de toepasselijke uitnodiging van het Nationaal OpsporingsInstituut (Noi92) kom je direct in de juiste sfeer en kan de voorpret beginnen!

Kinderfeestjes buiten voor 7 t/m 10 jaar
Kinderfeestjees binnen voor 7 t/m 10 jaar
Kinderfeestjes buiten voor 10 t/m 13 jaar
Kinderfeestjes binnen voor 10 t/m 13 jaar

Bekijk alle blog artikelenLive begeleiding

Tijdens het kinderfeestje hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. Zij worden ook door de agent gebeld met belangrijke aanwijzingen en nieuwe informatie.

Lees meer

iPad geschikt

Onze kinderfeestjes zijn ook geschikt voor het gebruik van een iPad. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, heeft u buiten geen internet nodig.

Lees meer

Binnen of buiten

U kunt kiezen voor een kinderfeestje voor buiten of voor binnen. In de kinderfeestjes voor binnen zijn ook buitenmomenten verwerkt waar u optioneel gebruik van kunt maken.

Lees meer

Login Form