Spannende kinderfeestjes

Tijdens het kinderfeestje buiten volgen de kinderen als spionnen verborgen aanwijzingen, kraken codes en sturen geheime berichten om een misdaad te voorkomen.

Tijdens het kinderfeestje binnen gaan de kinderen thuis als detectives bewijs onderzoeken en de verdachten controleren om een misdaad op te lossen. Wie spreekt de waarheid, wat zeggen de getuigen en wie heeft een alibi?

Spyctive staat voor Spy en Detective - Spannende kinderfeestjes voor 7 t/m 10 en 10 t/m 13 jaar

Gedurende de missie heeft onze geheim agent telefonisch contact met de kinderen. Hij voorziet de kinderen van belangrijke informatie over nieuw bewijs en mogelijke verdachte personen in de omgeving. Het kinderfeestje zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in elke woonplaats in Nederland en België. Onze kinderfeestjes kunnen 7 dagen per week tussen 10:00 en 23:30 uur plaatsvinden.

Bekijk onze kinderfeestjes door bovenaan de pagina op een categorie naar keuze te klikken. Of bekijk hieronder een selectie uit onze kinderfeestjes.

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. Zij worden ook door de agent gebeld met belangrijke aanwijzingen en nieuwe informatie.

Lees meer

iPad geschikt

Onze kinderfeestjes zijn ook geschikt voor het gebruik van een iPad. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, heeft u buiten geen internet nodig.

Lees meer

Binnen of buiten

U kunt kiezen voor een kinderfeestje voor buiten of voor binnen. In de kinderfeestjes voor binnen zijn ook buitenmomenten verwerkt waar u optioneel gebruik van kunt maken.

Lees meer

Login Form