Veelgestelde vragen - Algemeen

Hebben wij internet nodig om de instructievideo te bekijken?

Onze missiedossiers worden standaard verzonden met een inlogformulier voor een online instructievideo.

Wanneer u de instructievideo graag op DVD wenst te ontvangen is dit ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het plaatsen van de bestelling. U heeft echter wel internet nodig voor het inloggen op de start website en het bekijken van het eindfilmpje.

De binnenmissies voor 7 t/m 10 jaar worden standaard verzonden met de instructievideo op een DVD.

Hoe lang duurt een missie?

De missies voor 7 t/m 10 jaar duren 2 tot 2,5 uur. De missies voor 10 t/m 13 jaar duren 3 tot 3,5 uur. De duur van de buitenmissies kunt u inkorten of verlengen door de afstand van de envelopjes in te korten of te verlengen.

Wat kost een missie (kinderfeestje)?

De missies voor 7 t/m 10 jaar kosten € 99,50 t/m 15 deelnemers. Dit is inclusief eventuele uitnodigingen, benodigde materialen en begeleiding (op afstand). De missie is tevens voor grotere groepen deelnemers beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden per gekozen missie.

De missies voor 10 t/m 13 jaar kosten € 119,50 t/m 15 deelnemers. Dit is inclusief eventuele uitnodigingen, benodigde materialen en begeleiding (op afstand). De missie is tevens voor grotere groepen deelnemers beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden per gekozen missie.

Wij willen het weer nog even afwachten, kunnen wij al wel reserveren?

Dit kan inderdaad. U boekt de missie waar uw voorkeur naar uitgaat. U heeft hierbij twee mogelijkheden.

U kunt ervoor kiezen om alleen de uitnodigingen te ontvangen en nog even te wachten met het versturen van het pakket. U betaalt dan de aanvullende verzendkosten voor het alleen versturen van de uitnodigingen (€ 2,95). Het missiedossier wordt uiterlijk vijf werkdagen voor de geplande missie naar u verzonden wanneer u de definitieve missiekeuze aan ons heeft doorgegeven.

U kunt er ook voor kiezen om te wachten met het versturen van het volledige missiepakket. Wanneer u de definitieve missiekeuze aan ons doorgeeft wordt het pakket verzonden.

Waar kunnen de missies plaatsvinden?

De missies vinden bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaats. Dit kan in heel Nederland en België. Voor de missie dient u wel te beschikken over een computer of iPad met wifi of 4G verbinding en een mobiele telefoon.

Voor de binnenmissies is een computer of laptop noodzakelijk in verband met het gebruik van ons Spysystem waarin kinderen bijvoorbeeld DNA of een vingerafdruk dienen op te zoeken.

Kan de missie ook 's avonds/in het donker plaatsvinden?

Dit kan inderdaad. De missies kunnen 7 dagen per week tussen 10:00 en 23:30 uur plaatsvinden. Een missie kan uiterlijk om 19:30 uur starten.

Hoe kan ik aanvullende accessoires bestellen?

Voor het aankleden van de missie hebben wij accessoires beschikbaar. Om de accessoires te bestellen, klikt u bovenin het menu op de knop "De feestjes" en hieronder op de knop "Accessoires". Hierna klikt u op de accessoire naar keuze en de knop "Bestellen".

Hoe kan ik een missie bestellen?

U boekt een spel (missie) door te klikken op de missie naar keuze en vervolgens onder aan de pagina het formulier in te vullen. Deze gegevens worden gebruikt voor het inplannen van uw boeking en het maken van de uitnodigingen. Vervolgens klikt u op de knop bestellen. Hierna vult u uw naam en adresgegevens in. Deze gegevens zijn noodzakelijk om het pakket naar u te kunnen versturen. Mocht u problemen ondervinden met het bestellen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Wij hebben eerder een binnenmissie gedaan. Wij willen nu een buitenmissie, krijgen wij echt een ander spel?

Ja, elke missie heeft zijn eigen verhaallijn. De verschillende categorieën hebben zelfs een totaal andere verloop en andere onderdelen. U kunt ervan verzekerd zijn dat bij een tweede missie, de kinderen echt een nieuw spel gaan doen.

Bij het gebruik van Internet, lopen we geen gevaar nare dingen tegen te komen?

Alle websites voor de missies van Spyctive Misdaadspellen, zijn ook door Spyctive Misdaadspellen ontwikkeld. Tijdens de binnen missies voor 10 t/m 13 jaar dienen de kinderen bewijsmateriaal op internet op te zoeken. De websites die zij hiervoor moeten benaderen zijn ook door Spyctive Misdaadspellen ontwikkeld en dus veilig voor kinderen.

Het is altijd aan te raden dat u toezicht blijft houden om te voorkomen dat de kinderen zelf naar een andere website gaan.

Kan ik een pauze houden tijdens de missie?

U kunt inderdaad tijdens de missie een pauze houden. Dit kan voor maximaal 30 minuten.

Wenst u een pauze te houden tijdens de missie, geeft u dit dan even aan ons door. Dan kan onze begeleider tijdens de missie hier rekening mee houden.

Zijn de missies ook in een andere taal beschikbaar?

Nee, helaas hebben wij op dit moment de missies alleen in het Nederlands beschikbaar. U kunt een missie wel in het buitenland laten plaatsvinden, maar dan dienen de kinderen allen wel Nederlands te spreken en in het Nederlands te kunnen lezen.Live begeleiding

Tijdens het feestje hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een binnenmissie kunt u een buitenmoment plannen en extra agent inzetten.

Lees meer

Login Form