Voeg een bericht toe


N. Van Huijgevoort: Undercover bij een bende
Afgelopen vrijdag de missie undercover bij een bende gespeeld. Wat een feest! Vanaf het moment dat we de hoek om waren, slopen de kinderen al door de straat. Ze gingen er helemaal in op en alles en iedereen was verdacht. Ik had niet verwacht dat het voor hun zo "echt" zou zijn. Het bericht met uiterlijke kenmerken van de jongens deed er nog een schepje bovenop. Het contact met agent de Jager was de 1e keer onwennig, maar daarna wilden ze zelf bellen om meer verdachte personen te melden. Het zit zo goed in elkaar, het is spannend en omdat iedereen zijn eigen taak heeft, valt er ook niemand buiten de boot. Van andere ouders terug gehoord dat dit het tofste feestje ooit was!! Missie geslaagd dus!

26/01/20
C. Verhagen: Echt een aanrader
Wat een spannend kinderfeestje hebben wij gehad vandaag zeg. Verdachten, achtervolging, politie, verrassing (ijsje), verdwenen envelop en goede hulp van agent Finch. En wat een geweldige einde. Toppers met een goede samenwerking. Missie is geslaagd. Echt een aanrader.

17/11/19
K. van Oursouw: Leuke en spannende missie volbracht
Vanmiddag een heel leuke en spannende missie volbracht, met dank aan agent Finch. Wat een boel verdachten lopen er toch rond! Fijn om te horen dat de twee hoofdverdachten op zijn gepakt.

03/11/19
Lisette: Feest de bankroof

Helemaal geweldig! Gisteren met 9 kinderen (8 meiden en 1 jongen)  de bankroof gespeeld. Het zit heel goed in elkaar. De kinderen dachten dat het echt was. En van verschillende kinderen te horen gekregen dat dit het leukste feestje ooit was!! Een echte aanrader dus:)


03/11/19
M. Hermans: 7 t/m 10 buiten undercover bij een bende

Afgelopen zaterdag met 6 meiden van 9 jaar buiten 'undercover bij een bende' gespeeld. Als je een beetje avontuurlijke types hebt die graag buiten zijn dan is dit echt een aanrader.

 

De instructies zijn duidelijk. Het heeft mij ongeveer 1.5 uur gekost om alles voor te bereiden en de tocht uit te zetten. 

Voordelen van deze activiteit:
- Je kunt zelf de activiteit verlengen door de enveloppen moeilijker te verstoppen of de envelopjes verder uit elkaar te plaatsen. 

- Door de activiteit in het donker aan te bieden is het extra spannend. Iedereen had een eigen zaklamp.

+ punt: 
Het contact met agent Finch was een echte meerwaarde. Hij speelt het spel erg leuk mee.... Iedereen is verdacht! Prachtig!


14/10/19
M. van Hoof: Dankjewel
Dankjewel voor de super leuke missie! #team140 #agenthunter

09/10/19
J. van Aalst: Een grote aanrader!
Onlangs gedaan met het kinderfeestje van onze zoon van 7! Erg leuk en het telefonisch contact met spion Finch maakte het echt heel erg realistisch voor de jongens!

09/10/19
Dunja Muijris: De paranoia slaat toe...

Afgelopen zaterdag zijn we met 8 meiden op missie gegaan om de locatie van agent Zwart te achterhalen en de bom te ontmantelen. Vanaf het starten van de instructiefilm zaten ze in het spel. Wegduiken achter auto's want "er hangen camera's". Een stel bouwvakkers dat langzaam langs rijdt en een lange neus naar de kinderen trekt: reuze verdacht!!! Al die mensen -met zonnebril want hartstikke zonnig cool - die naar je kijken: nog meer verdacht.!!! En als dan ook nog wordt ingebeld met de boodschap dat ze jou"met de korte tuinbroek"wel doorhebben...laughing
De kinderen gingen helemaal op in het spel. Prachtig om te zien. Tip voor de ouders/ verzorgers: neem de tijd voor de voorbereiding. Zorg voor een sanitaire stop van te voren (wij zijn 3 uur onderweg geweest), neem iets te drinken mee. Het spel zit echt goed in elkaar en de begeleiding van agent Ellie was top! Kortom: een zeer geslaagde onderneming met de nodige (voor)pret voor ons als ouders!

 

 


23/09/19
M. Stoutjesdijk-Kloet: Geweldig feest
Geweldig feest gehad, dank namens onze Spyctives. Extra bedankje voor agent "Ellie" die helemaal mee ging in de fantasie wereld van onze speurders. We hebben ook als ouders genoten.

21/09/19
Luca: Spionnen in nood

Hebben 18 september een super leuk kinderfeestje gehad. 

De kinderen vonden het fantastisch en super spannend.  

Dit kinderfeestje is zeker voor herhaling vatbaar.  En iedereen aan te raden. 


20/09/19