iPad geschikt

FEESTJE MET IPAD

Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, kunt u deze ook starten en eindigen met een iPad. Hierdoor kunt u de missie volledig buiten laten plaatsvinden en de kinderen dus ook de instructievideo op locatie laten bekijken. Met het missiepakket ontvangt u vooraf een instructiebrief. Hierin staat een test-website waarmee u kunt testen of alles zonder problemen op uw iPad of computer werkt.

De binnen kinderfeestjes voor 7 t/m 10 jaar zijn in beginsel (nog) niet volledig op een iPad te doen. Tijdens de missie hebben de kinderen onder andere het Spysystem nodig. Hierin zoeken zij een vingerafdruk en/of DNA bewijs op. Dit systeem werkt met Adobe Flashplayer. Aangezien deze toepassing niet op een iPad werkt, hebben de kinderen tijdens de missie een computer nodig. Ook voor de binnenmissies kunt u vooraf de websites testen op de computer die u tijdens de missie gaat gebruiken.

Voor de binnenmissies voor 7 t/m 10 jaar is tevens een dvd-speler nodig. De filmpjes met de videoverklaringen van de getuigen worden namelijk op dvd in de missiemap geleverd.
Live begeleiding

Tijdens het feestje hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een binnenmissie kunt u een buitenmoment plannen en extra agent inzetten.

Lees meer

Login Form