Veelgestelde vragen - Beschikbaarheid

De door ons gekozen dag is rood, kan het dan echt niet?

Op feestdagen is het plannen van een spel inderdaad niet mogelijk.

Wanneer de dag echter vol gepland is, is het wellicht mogelijk dat het door u gekozen tijdstip nog wel in te plannen is. Neemt u in dit geval even telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

U kunt de beschikbaarheid hier bekijken.

Ik zie dat mijn gekozen dag bijna vol is, kan ik een optie nemen?

Dit is inderdaad mogelijk. U kunt geheel vrijblijvend en gratis een optie nemen op een datum. Dit doet u via de pagina met de beschikbaarheid.

Wanneer alle details voor u bekend zijn, kunt u het spel vervolgens via de website boeken met hetzelfde e-mail adres waarmee u de optie heeft geplaatst. Hierbij komt ook de optie automatisch te vervallen.

U kunt de beschikbaarheid hier bekijken.

Voor wanneer kan ik een spel plannen?

Een missie kan 7 dagen per week plaatsvinden tussen 10:00 en 23:30 uur. Wij kunnen maximaal 50 missies per dag begeleiden. Bekijkt u de beschikbaarheid via deze link of onder de knop informatie.

Kan een geplande missie ook verplaatst worden?

Ja, u kunt een geplande missie altijd verplaatsen. U kunt tot op de dag van de geplande missie via telefoon of e-mail doorgeven dat de missie verplaatst zal worden.

Aan het verplaatsen van de missie zijn geen kosten verbonden. Alleen wanneer u nieuwe uitnodigingen wenst te ontvangen, worden deze in rekening gebracht.

U kunt de beschikbaarheid hier bekijken.

Zijn er verschillende missies beschikbaar?

Per leeftijdscategorie zijn er meerdere missies beschikbaar. Voor een overzicht van de missies per categorie, klikt u op de gekozen categorie. Of u maakt een selectie in het selectie menu onder de knop De feestjes.

U kunt de beschikbaarheid hier bekijken.

Hoe lang van tevoren moet ik de missie bestellen?

Bij voldoende beschikbaarheid kunnen onze missies 2 werkdagen voor de geplande datum nog besteld worden. Wij versturen onze missies met PostNL met een track&trace code. Over het algemeen wordt de bestelling de volgende werkdag bezorgd. PostNL mag volgens hun voorwaarden echter vijf werkdagen over de bezorging doen. Om deze reden kunnen wij niet garanderen dat u het pakket op tijd in huis heeft. Daarom adviseren wij minimaal vijf werkdagen voor de datum van het feestje uw boeking te plaatsen.

Wanneer u kiest voor een spoedzending via PostNL, kunt u het pakket de volgende werkdag in huis hebben. Neemt u bij een spoedboeking altijd eerst telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De kosten voor een 24 uur spoedzending (op werkdagen) bedragen bij PostNL € 24,95

U kunt de beschikbaarheid hier bekijken.
Live begeleiding

Tijdens het feestje hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een binnenmissie kunt u een buitenmoment plannen en extra agent inzetten.

Lees meer

Login Form