Gratis uitnodigingen voor een kinderfeestje

Bij uw bestelling kunt u kiezen voor het ontvangen van uitnodigingen voor het kinderfeestje. De uitnodigingen worden gratis bij het kinderfeestje geleverd. Op de uitnodiging worden de gegevens van het kinderfeestje gedrukt. U kunt tevens extra tekst op de uitnodiging laten drukken.

Gepersonaliseerde uitnodigingen

Op de uitnodiging vermelden wij de datum en de locatie van het feestje. Tevens wordt de naam van de jarige vermeld. Wanneer er meerdere jarigen zijn, kunt u dit tijdens het plaatsen van de boeking aangeven zodat wij deze op de uitnodigingen kunnen verwerken. U geeft ook aan of de kinderen na afloop van het kinderfeestje thuisgebracht of opgehaald worden. Wanneer u extra tekst op de uitnoding wenst te vermelden, neemt u contact met ons op zodat wij de tekst voor op de uitnodiging met u kunnen bespreken.

Een groep 7 en 8-jarigen houdt een verdachte in de gaten
Kinderen uit groep 8 onderzoeken bewijs
Kinderen moeten een aanwijzing volgen tijdens een spel voor een basisschool


Spannende kinderfeestjes

Tijdens een kinderfeestje thuis gaan kinderen een missie volbrangen. Zij ontvangen het Spannende missiedossier met aanwijzingen en informatie.

  • Contact met een geheim agent.
  • Op elke locatie in Nederland én België.
  • 7 dagen per week tussen 10:00 en 23:30 uur.
  • Kosteloos verplaatsen, ook last minute.
  • Direct verzonden, ook bij betaling via factuur.
  • Gratis uitnodigingen.

Contact met agent

Tijdens het feestje hebben de kinderen telefonisch contact met onze geheim agent om gevonden bewijs, belangrijke informatie en ontcijferde codeberichten door te geven. Anonieme sms’jes en informatie over verdachte personen maken het kinderfeestje nog spannender.

Op elke locatie

Het feestje zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden.


Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. Zij worden ook door de agent gebeld met belangrijke aanwijzingen en nieuwe informatie.

Lees meer

iPad geschikt

Onze kinderfeestjes zijn ook geschikt voor het gebruik van een iPad. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, heeft u buiten geen internet nodig.

Lees meer

Binnen of buiten

U kunt kiezen voor een kinderfeestje voor buiten of voor binnen. In de kinderfeestjes voor binnen zijn ook buitenmomenten verwerkt waar u optioneel gebruik van kunt maken.

Lees meer

Login Form