Kinderfeestje tips

Tip voor het kinderfeestje een spionnen ringtone

Bij onze kinderfeestjes feestjes staan de kinderen in direct contact met één van onze geheim agenten. De kinderen worden dus regelmatig gebeld. Om het feestje nog spannender te maken, kunt u uw beltoon aanpassen naar een spionnen beltoon.

Lees meer: Spionnen Ringtone

Een top secret stempel voor een kinderfeestje

Tijdens het kinderfeestje kunt u de top secret stempel op de deur plakken of op de brievenbus waar de kinderen bij de start van het kinderfeestje het missiedossier uit moeten halen.

Lees meer: Top secret

Noi92 tompouce voor een kinderfeestje

De Noi92 tompouce maakt het kinderfeestje helemaal af. Bij een bakker kunt u een afbeelding op de tompouce laten drukken. Bestel bijvoorbeeld bij deHema de mini tompouce en laat deze bedrukken met het logo van het spionnenbureau (Noi92).

Lees meer: Spionnen tompouce

Twee kinderen die samen een kinderfeestje geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om een kinderfeestje thuis samen met een vriend(in) te geven. Uiteraard kan dit bij ons ook. Ook op de uitnodiging kunnen wij beide jarigen vermelden of zelfs de uitnodigingen per jarige bedrukken.

Lees meer: Feestje samen geven

Een Noi92 oorkonde voor het einde van het kinderfeestje

Na afloop van de missie kunt u de kinderen een persoonlijke oorkonde overhandigen. Hiermee heeft u direct iets dat u de kinderen na afloop van het kinderfeestje kunt meegeven. Download de oorkonde via onze website.

Lees meer: Oorkonde

Een jongen van 10 jaar die bezig is met een spannend kinderfeestje

Bent u benieuwd hoe u het feestje kunt aankleden, of zoekt u tips voor het houden van het feestje in het donker? In ons blog kunt u meerdere tips lezen.

Lees onze tipsEen kinderfeestje voor grote groepen

Alle kinderfeestjes kunt u ook bestellen voor grote groepen van 30 of 40 kinderen. Het maximum aantal is afhankelijk van de categorie. Een kinderfeestje voor grote groepen gaat iets anders in zijn werking dan de reguliere kinderfeestjes.

Lees meer: Grote groepen

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. Zij worden ook door de agent gebeld met belangrijke aanwijzingen en nieuwe informatie.

Lees meer

iPad geschikt

Onze kinderfeestjes zijn ook geschikt voor het gebruik van een iPad. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, heeft u buiten geen internet nodig.

Lees meer

Binnen of buiten

U kunt kiezen voor een kinderfeestje voor buiten of voor binnen. In de kinderfeestjes voor binnen zijn ook buitenmomenten verwerkt waar u optioneel gebruik van kunt maken.

Lees meer

Login Form