Een groep kinderen van 7, 8 en 9 jarigen laten een spionnenboekje zien

Tips en downloads

KINDERFEESTJE TIPS EN DOWNLOADS

Een meisje kijkt in een missiedossier tijdens een kinderfeestje

Wat moet ik regelen?

Voor elke leeftijdscategorie van onze kinderfeestjes is een andere voorbereiding nodig. Dit kunt u lezen onder het artikel voorbereiding. Voor alle kinderfeestjes hebben de kinderen een mobiele telefoon nodig.

Foto van twee kinderen die samen een feestje geven

Feestje samen geven

Kinderen vinden het vaak erg leuk om een kinderfeestje thuis samen met een vriend(in) te geven. Uiteraard kan dit bij ons ook. Ook op de uitnodiging kunnen wij beide jarigen vermelden of zelfs de uitnodigingen per jarige bedrukken.

Taart van Noi92

Taart voor kinderfeestje thuis

Gratis download voor klanten: Maak het kinderfeestje helemaal af met een Noi92 taart. Bij een bakker kunt u een afbeelding op een taart laten drukken. Hiervoor gebruikt u bijvoorbeeld het logo van Noi92.

Kinderen tijdens een kinderfeestje

Taken tijdens het feestje

Tijdens het feestje krijgt ieder kind een kaartje met een persoonlijke missiecode. Deze code staat voor een persoonlijke taak tijdens de missie. Er zijn in totaal tien taken te verdelen.

Een kinderfeestje buiten in de regen

Feestje bij slecht weer

Heeft u een kinderfeestje thuis voor buiten besteld en het gaat op de dag van de missie toch plotseling regenen? Bij een beetje motregen is dit natuurlijk geen probleem.

Een versierde tafel voor een kinderfeestje

Feestje thuis aankleden

Er zijn veel mogelijkheden voor het aankleden van het kinderfeestje thuis. In onze accessoires shop kunt u meerdere artikelen vinden waarmee het feestje aangekleed kan worden.

Geheim agent die kinderen begeleid tijdens het kinderfeestje

Echt telefooncontact

Onze kinderfeestjes thuis worden via telefoon begeleid door geheim agenten (medewerkers van Spyctive). De agenten voorzien de kinderen van belangrijke informatie en aanwijzingen.

Verdachte personen tijdens de missie

Verdachte personen

Wij ontvangen soms van ouders de vraag of het nodig is dat zij voor het kinderfeestje extra personen regelen die de kinderen zogenaamd in de gaten houden.

Noi92 tompucen voor het kinderfeestje

Kinderfeestje tompouce

Gratis download voor klanten: De Noi92 tompouce maakt het kinderfeestje helemaal af. Bij een bakker kunt u een afbeelding op de tompouce laten drukken.

Een afbeelding van de gratis Noi92 oorkonde

Oorkonde

Gratis download voor klanten: Na afloop van de missie kunt u de kinderen een persoonlijke oorkonde overhandigen. Hiermee heeft u direct iets dat u de kinderen na afloop van het kinderfeestje kunt meegeven. Download de oorkonde via onze website.

Moeder die een kinderfeestje aan het voorbereiden is

Voorbereiding voor het feestje

Voor elke leeftijdscategorie van onze kinderfeestjes thuis is een andere voorbereiding nodig. Hieronder geven wij per categorie de benodigde voorbereidingen.

Afbeelding van onze vertrouwelijk stempel

Vertrouwelijk

Gratis download voor klanten: Maak voor het kinderfeestje een Head Quarters waar de missie kan plaatsvinden. Met deze stempel geeft u aan dat deze locatie alleen voor echte spionnen is.

Een iPad wordt gebruikt voor een kinderfeestje

iPad geschikt feestje

Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, kunt u deze ook starten en eindigen met een iPad. Hierdoor kunt u de missie volledig buiten laten plaatsvinden en de kinderen dus ook de instructievideo op locatie laten bekijken.

Een grote groep kinderen viert samen een kinderfeestje

Voor grotere groepen

Alle kinderfeestjes kunt u ook bestellen voor grote groepen van 30 of 40 kinderen. Een kinderfeestje voor grote groepen gaat iets anders in zijn werking.

Kinderen volbrengen een realistische missie tijdens een kinderfeestje

Realistisch feestje thuis

Onze kinderfeestjes zijn speciaal ontwikkeld voor de aangegeven leeftijd. Dit betekent dat ook de spanning per leeftijd is aangepast. Voor de buitenfeestjes is er bij kinderen vanaf 9 jaar de mogelijkheid uiterlijke kenmerken van de kinderen door te geven.

Geheim agent met een krant op een bankje

Geheim agent tijdens feestje

Bij alle kinderfeestjes kunt u ervoor kiezen een extra persoon (geheim agent) in te zetten waar de kinderen informatie moeten ophalen tijdens de missie.

Afbeelding van onze Top secret stempel

Top secret

Gratis download voor klanten: Tijdens het kinderfeestje kunt u de top secret stempel op de deur plakken of op de brievenbus, waar de kinderen bij de start van het kinderfeestje het missiedossier uit moeten halen.

Afbeelding van de spionnen missie stempel

Spionnen missie stempel

Gratis download voor klanten: Geef met de stempel 'Spionnen missie' bij binnenkomst direct aan dat de kinderen tijdens het kinderfeestje thuis een geheime missie gaan volbrengen.

Een jongen vindt een envelop in een hek

Speurtocht verstopplekken

Bij een kinderfeestje buiten moeten de envelopjes volledig buiten het zicht verstopt worden. We willen natuurlijk niet dat een voorbijganger het envelopje meeneemt.

Twee kinderen onderzoeken bewijsmateriaal tijdens een spannend kinderfeestje

Feestje binnen of buiten?

Vaak wordt er in de winter gekozen voor een kinderfeestje thuis voor binnen. Veel ouders denken dat een buitenfeestje leuker is dan binnen, dit is echter niet het geval.

Afbeelding van de bewijsmateriaal stempel

Bewijsmateriaal

Gratis download voor klanten: Met de bewijsmateriaal stempel, kunt u een bewijsmateriaalbord maken voor het binnen-kinderfeestje.

Kinderfeestje buiten in het donker

Feestje in het donker

Onze feestjes thuis kunnen 7 dagen per week tussen 10:00 en 23:30 uur plaatsvinden. Dit betekent dat de missie ook in het donker kan plaatsvinden.

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer