Een meisje van 8 jaar is bezig met het inloggen op een website

Kinderfeestje blog

KINDERFEESTJE BLOG

Drie afbeeldingen van Detective en spionnen films

Detective- en spionnenfilms

Een echte Spyctive is natuurlijk gek op spionnen en detectives. Mysteries oplossen, spannende achtervolgingen en coole gadgets: je vindt het allemaal in deze coole films. Tijdens een kinderfeestje kan het heel leuk zijn om met de groep een leuke film te kijken, om iedereen in de goede sfeer te brengen of als ontspanningsmomentje na de spannende missie. In deze blogpost vind je een aantal leuke films die je zou kunnen kijken tijdens jouw Spyctive feestje.

Foto van een coole spionnen nachtkijker

De 10 coolste spionnengadgets

Als Spyctive is het natuurlijk belangrijk om toffe gadgets te hebben die je kunnen helpen in je missie. Zo bestaan er gadgets waarmee je kunt afluisteren, spioneren of objecten waar je geheime voorwerpen in kunt bewaren. Weet u nog geen cadeautje voor de jarige te bedenken? Dan is een spionnengadget dat mooi aansluit op de spionnen missie een leuk idee. In dit artikel zetten we de tofste gadgets voor je op een rij.

Onze uitdeelcadeautjes voor de kinderfeestjes

Cadeautje meegeven na kinderfeestje?

Het uitdeelcadeautje hoort nou eenmaal bij het geven van een kinderfeestje. Na afloop van het feestje staan de vaders of moeders klaar om hun kinderen op te halen of misschien worden ze wel thuisgebracht. Toch is het altijd leuk om de kinderen te bedanken voor hun komst met een klein uitdeelcadeautje.

Een gezin dat in de sneeuw speelt

Kinderfeestje in de winter

Het is alweer december, en dat betekent dat het buiten koud is. Veel ouders denken dat het dan niet mogelijk is om een buitenfeestje te organiseren, maar niets is minder waar. Voor een speurtocht hoeft het helemaal niet erg te zijn als het buiten koud is. Wel is het handig om rekening te houden met een aantal zaken. In dit artikel zetten wij handige tips op een rij voor een speurtocht in de winter.

Worstenbroodjes voor tijdens een kinderfeestje

Wat eet je tijdens een kinderfeestje?

Een kinderfeestje vier je gezellig samen met vrienden en vriendinnen. Hoe leuk is het, als je vriendjes en vriendinnetjes met z’n allen bij jou komen eten tijdens het feestje? Of het dan middageten of avondeten is, een kinderfeestje maakt meestal hongerig.

Een geheim agent geeft kinderen nieuw bewijs

Geheim agent tijdens kinderfeestje

Bij alle kinderfeestjes kunt u ervoor kiezen een extra persoon als geheim agent in te zetten. De kinderen moeten bij de geheim agent bijvoorbeeld informatie ophalen

Een foto van een uitnodiging voor een kinderfeestje

Uitnodigingen kinderfeestje

Een kinderfeestje organiseren kost altijd even wat tijd en inspanning. Hoeveel kinderen mogen er uitgenodigd worden, wat gaan jullie doen en hoe lang mag het feestje duren? En, misschien wel een van de belangrijkste dingen voorafgaand

Kinderen tijdens hun kinderfeestje

25 Tips voor een geslaagd kinderfeestje

Het organiseren van een kinderfeestje vraagt altijd enige voorbereiding. Met deze tips vergeet u niets en wordt het zeker een geslaagd feest.

Logo van de televisiezender Zapp

Nieuwe missie voor Zapp

Wij hebben weer een missie voor ZAPP ontwikkeld. Dit keer was het voor de Zapp Anti Pest Club. Bekijk hier de missie en wat wij nog meer voor bedrijven ontwikkelen.

Lees meer...
Kinderen tijdens een geslaagd kinderfeestje

Ervaringen klanten Spyctive

Wij krijgen vaak erg leuke reacties van klanten op het geslaagde kinderfeestje. Bekijk de foto's en enthousiaste reacties van onze zeer tevreden klanten.

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje thuis hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes voor thuis zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer