• Feestjes binnen of buiten
  Feestjes binnen of buiten
 • Onderzoek het bewijs
  Onderzoek het bewijs
 • Bel de geheim agent
  Bel de geheim agent
 • Ontcijfer codeberichten
  Ontcijfer codeberichten
 • Compleet missiepakket
  Compleet missiepakket
 • We zien een verdachte
  We zien een verdachte
 • Vind de aanwijzingen
  Vind de aanwijzingen
 • Feestjes binnen of buiten
  Feestjes binnen of buiten
 • Onderzoek het bewijs
  Onderzoek het bewijs
 • Bel de geheim agent
  Bel de geheim agent
 • Ontcijfer codeberichten
  Ontcijfer codeberichten
 • Compleet missiepakket
  Compleet missiepakket
 • We zien een verdachte
  We zien een verdachte
Kinderfeestje reviews Trustpilot

Speurtocht kinderfeestje

Tijdens de speurtocht gaan kinderen een missie volbrengen. Hiervoor ontvangen zij het top secret missiedossier met belangrijke informatie en aanwijzingen. Gedurende de missie (de speurtocht) hebben de kinderen live telefooncontact met een geheim agent om gevonden bewijs, ontcijferde codeberichten en nieuwe informatie door te geven. Voor kinderen vanaf 9 jaar kunnen ook anonieme sms’jes en informatie over verdachte personen in de missie worden verwerkt. Hierdoor wordt de missie nog spannender. De speurtocht zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in heel Nederland en BelgiUe. Lees meer over onze speurtochten.

Speurtocht kinderfeestje

Tijdens de speurtocht gaan kinderen een missie volbrengen. Hiervoor ontvangen zij het top secret missiedossier met belangrijke informatie en aanwijzingen. Gedurende de missie (de speurtocht) hebben de kinderen live telefooncontact met een geheim agent om gevonden bewijs, ontcijferde codeberichten en nieuwe informatie door te geven. Voor kinderen vanaf 9 jaar kunnen ook anonieme sms’jes en informatie over verdachte personen in de missie worden verwerkt. Hierdoor wordt de missie nog spannender.

Spyctive staat voor Spy en Detective - Spannende kinderfeestjes voor 7 t/m 10 en 10 t/m 13 jaar

Tijdens de missie voor buiten volgen de kinderen als spion verborgen aanwijzingen, kraken codes en sturen geheime berichten om een misdaad te voorkomen. Tijdens de missie voor binnen gaan de kinderen thuis als detective bewijs onderzoeken en de verdachten controleren om een misdaad op te lossen. Wie spreekt de waarheid, wat zeggen de getuigen en wie heeft een alibi? De speurtocht zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in heel Nederland en België.


Tijdens een belangrijke missie is er iets misgegaan. De spionnen moesten een computer in een geheime kamer uitschakelen. Dit is niet gelukt. De spionnen zitten nu opgesloten.

Bekijk deze speurtocht

De kinderen zien tijdens het feestje een verdacht persoon

Verdachte personen

Tijdens de missie zien kinderen elke voorbijganger als verdacht persoon. Het is niet nodig extra personen in te zetten.

Lees verder: Verdachte personen
Een kinderfeestje met een grote groep

Grote groepen

Bijna alle missies zijn ook voor grotere groepen te boeken. Hierdoor kan het zijn dat de missie iets anders in zijn werk gaat.

Lees verder: Grote groepen
In het donker wordt een feestje gegeven

Feestje in het donker

Het is ook mogelijk het feestje in het donker te geven. Vooral in de wintermaanden is het al vroeg donker buiten. Dit maakt de missie natuurlijk extra spannend...

Lees verder: feestje in het donker

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. Zij worden ook door de agent gebeld met belangrijke aanwijzingen en nieuwe informatie.

Lees meer

iPad geschikt

Onze kinderfeestjes zijn ook geschikt voor het gebruik van een iPad. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, heeft u buiten geen internet nodig.

Lees meer

Binnen of buiten

U kunt kiezen voor een kinderfeestje voor buiten of voor binnen. In de kinderfeestjes voor binnen zijn ook buitenmomenten verwerkt waar u optioneel gebruik van kunt maken.

Lees meer

Login Form