Kinderfeestje tips
8-jarigen zien een verdacht persoon lopen tijdens het feestje

Onze kinderfeestjes zijn speciaal ontwikkeld voor de aangegeven leeftijd. Dit betekent dat ook de spanning per leeftijd is aangepast. Voor de buitenfeestjes is er bij kinderen vanaf 9 jaar de mogelijkheid uiterlijke kenmerken van de kinderen door te geven. Deze kenmerken worden dan gebruikt in een (anonieme) sms. Hierdoor lijkt het alsof de kinderen echt in de gaten gehouden worden door bijvoorbeeld een bende. Elke voorbijganger wordt hierdoor heel erg verdacht.

Wij krijgen weleens het verzoek dit ook te verwerken in een kinderfeestje voor 7/8-jarigen. Wij raden dit echter af. Onze missies zijn voor kinderen zeer realistisch en daardoor al heel erg spannend. Wanneer 7/8 jarigen denken van een bende of de dader een sms te hebben ontvangen kan dit uiteraard veel te spannend worden. De missie moet leuk en mag spannend zijn, maar de kinderen mogen natuurlijk geen slapeloze nachten krijgen. Mocht u een oudere groep hebben en van mening zijn dat dit ook voor deze groep te spannend wordt, geef dit dan vooraf aan ons door. Onze begeleider zal het contact hierop aanpassen en geen sms versturen.

Bekijk alle tips

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. Zij worden ook door de agent gebeld met belangrijke aanwijzingen en nieuwe informatie.

Lees meer

iPad geschikt

Onze kinderfeestjes zijn ook geschikt voor het gebruik van een iPad. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, heeft u buiten geen internet nodig.

Lees meer

Binnen of buiten

U kunt kiezen voor een kinderfeestje voor buiten of voor binnen. In de kinderfeestjes voor binnen zijn ook buitenmomenten verwerkt waar u optioneel gebruik van kunt maken.

Lees meer

Login Form