Kinderfeestje tips
Een geheim agent op een bankje

Bij alle kinderfeestjes kunt u ervoor kiezen een extra persoon (geheim agent) in te zetten waar de kinderen informatie moeten ophalen tijdens de missie. Dit is echter niet noodzakelijk, maar wanneer u hiervoor kiest adviseren wij om iemand te regelen die de kinderen bij voorkeur niet kennen. Wanneer de kinderen een grote broer of een vader als geheim agent zien, maakt dit de missie natuurlijk minder realistisch. Onze ervaring is dat mensen het erg leuk vinden om even een geheim agent te spelen en hierdoor de missie voor de kinderen nog spannender te maken.

Agent ontmoeten

Vraag de geheim agent om bijvoorbeeld op een bankje te gaan zitten met een krant of in een drukke winkelstraat te staan. Laat de agent een hoed opzetten en een krant meenemen en de kinderen moeten hem/haar kunnen vinden. Ook een lunchroom of terras is een prima locatie voor de geheim agent om de kinderen op te wachten.

Bekijk alle tips

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. Zij worden ook door de agent gebeld met belangrijke aanwijzingen en nieuwe informatie.

Lees meer

iPad geschikt

Onze kinderfeestjes zijn ook geschikt voor het gebruik van een iPad. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, heeft u buiten geen internet nodig.

Lees meer

Binnen of buiten

U kunt kiezen voor een kinderfeestje voor buiten of voor binnen. In de kinderfeestjes voor binnen zijn ook buitenmomenten verwerkt waar u optioneel gebruik van kunt maken.

Lees meer

Login Form