Een jongen vindt een envelop in een hek

Speurtocht verstopplekken

Bij een kinderfeestje buiten moeten de envelopjes volledig buiten het zicht verstopt worden. We willen natuurlijk niet dat een voorbijganger het envelopje meeneemt.

Envelopje verdwenen

Mocht dit wel gebeuren, heeft onze begeleider hier altijd een oplossing voor, dit maakt de missie zelfs nog spannender omdat het lijkt alsof de bende/verdachte een envelop heeft meegenomen. Maar het is natuurlijk leuker als dit niet te vaak tijdens de missie gebeurt.

Kaarten die tijdens de speurtocht zijn opgehangen

Gebruik objecten

De envelopjes kunt u bijvoorbeeld in een heg of onder een bankje verstoppen. Ook onder een prullenbak kan het envelopje onzichtbaar verstopt worden. Kinderen vinden het nog spannender als zij het envelopje bij iemand moeten ophalen. Hangt de gekleurde kaart op de voordeur van iemand, is het natuurlijk heel spannend als zij moeten aanbellen om het envelopje te kunnen bemachtigen. Bij voorkeur is dit iemand die de kinderen niet kennen.


Gebruik winkels

Ook in een winkel kan een envelopje prima verstopt worden. Of geef het envelopje aan een medewerker die het envelopje pas overhandigt als de kinderen een codebericht hebben uitgesproken.Deel dit artikel via:

{sh404sef_social_buttons type=facebooklike type=twitter}