Missie kinderfeestje verdachte personen vinden

Verdachte personen

Wij ontvangen soms van ouders de vraag of het nodig is dat zij voor het kinderfeestje extra personen regelen die de kinderen zogenaamd in de gaten houden.

Extra personen

Het regelen van extra personen is niet nodig. Tijdens een buitenmissie krijgen de kinderen een telefoontje van onze geheim agent dat de dader/bende/verdachte in de buurt kan zijn. Hierdoor wordt elke voorbijganger als verdachte gezien. Vooral wanneer u de missie uitzet in een rustigere omgeving, is elke voorbijganger extra verdacht. Omdat de kinderen deze persoon als verdachte beschouwen zullen zij de voorbijganger uitvoerig bestuderen en waarschijnlijk ook kenmerken van deze persoon opschrijven. Dit zal natuurlijk ook bij de voorbijganger opvallen waardoor hij/zij weer naar de kinderen zal kijken. Een voorbijganger is dus al snel iemand die helpt de missie nog spannender te maken, zonder dat deze voorbijganger het zelf in de gaten heeft.


Verdachten

Fietsers die meerdere keren langskomen, verdachte busjes of de postbode die wel erg lang naar de kinderen kijkt, zijn allemaal perfecte toevoegingen die de missie extra spannend maken. Wanneer de kinderen een verdachte meneer in een auto zien stappen, zal onze begeleider de kinderen vragen het kenteken te noteren. Zogenaamd wordt een andere agent gestuurd om de auto te onderzoeken. Aan het einde van de missie worden de kinderen geïnformeerd dat ook deze verdachte als een mogelijke dader is opgepakt.


Uiterlijke kenmerken

Wanneer u wel graag een extra persoon wenst in te zetten die tijdens de missie de kinderen zogenaamd in de gaten houdt, kunt u de uiterlijke kenmerken van deze persoon aan onze begeleider (geheim agent) doorgeven. Gedurende de missie zal onze begeleider de kinderen waarschuwen dat ze moeten opletten of ze een persoon met deze kenmerken zien. Houdt u er wel rekening mee dat het voor de kinderen minder realistisch is als zij iemand zien die zij kennen. Wanneer de vader van de jarige als verdachte wordt ingezet, wordt dit grappig en maakt dit de missie uiteraard minder serieus en spannend. Vraag dus bij voorkeur iemand die de kinderen niet kennen of als u bijvoorbeeld de buurman vraagt, geef hem dan een vermomming zodat de kinderen hem echt niet kunnen herkennen.Deel dit artikel via:

{sh404sef_social_buttons type=facebooklike type=twitter}