Een grote groep kinderen viert samen een kinderfeestje

Voor grotere groepen

Alle kinderfeestjes kunt u ook bestellen voor grote groepen van 30 of 40 kinderen. Een kinderfeestje voor grote groepen gaat iets anders in zijn werking.

Het maximum aantal is afhankelijk van de categorie. Een kinderfeestje voor grote groepen gaat iets anders in zijn werking dan de reguliere kinderfeestjes. Hieronder geven wij per categorie de verschillen aan.


Kinderfeestje buiten 7 t/m 10 jaar


T/M 20 kinderen

Wanneer u het kinderfeestje voor maximaal 20 deelnemers boekt, wordt de groep in twee teams gesplitst. Elk team krijgt zijn eigen missiemap met inhoud en per kind één spionnenboekje. Ook heeft elk team via telefoon contact met onze begeleider (geheim agent). Het eerste team dient het gevonden envelopje terug te leggen, zodat het tweede team dit envelopje kan vinden. Wanneer u voor beide teams een eigen route wenst uit te zetten, bestelt u voor het tweede team een extra set envelopjes. Neem hiervoor even contact met ons op.


T/M 30 kinderen

Wanneer u de missie voor maximaal 30 deelnemers boekt, wordt de groep in drie teams gesplitst. Elk team krijgt zijn eigen missiemap met inhoud en per kind één spionnenboekje. Ook heeft elk team via telefoon contact met onze begeleider (geheim agent). Het eerste en het tweede team dienen het gevonden envelopje terug te leggen, zodat het derde team dit envelopje kan vinden. Wanneer u voor de drie teams een eigen route wenst uit te zetten, bestelt u twee extra sets envelopjes. Neem hiervoor even contact met ons op.


Kinderfeestje binnen 7 t/m 10 jaar


Deze kinderfeestjes zijn te boeken voor groepen t/m 40 kinderen. Deze kinderfeestjes blijven hetzelfde werken. Wanneer u een grotere groep kinderen heeft, behandelt u de bewijsmaterialen in het dossier klassikaal. De kinderen gaan als één team de missie volbrengen.


Kinderfeestje buiten 10 t/m 13 jaar


T/M 20 kinderen

Wanneer u het kinderfeestje voor maximaal 20 deelnemers boekt, wordt de groep in twee teams gesplitst. Elk team krijgt zijn eigen missiedossier met inhoud en per kind één handboekje. Ook heeft elk team via telefoon contact met onze begeleider (geheim agent). Het eerste team dient het gevonden envelopje terug te leggen, zodat het tweede team dit envelopje kan vinden. Wanneer u voor beide teams een eigen route wenst uit te zetten, bestelt u voor het tweede team een extra set envelopjes. Neem hiervoor even contact met ons op.


T/M 30 kinderen

Wanneer u het kinderfeestje voor maximaal 30 deelnemers boekt, wordt de groep in drie teams gesplitst. Elk team krijgt zijn eigen missiedossier met inhoud en per kind één handboekje. Ook heeft elk team via telefoon contact met onze begeleider (geheim agent). Het eerste en het tweede team dienen het gevonden envelopje terug te leggen, zodat het derde team dit envelopje kan vinden. Wanneer u voor de drie teams een eigen route wenst uit te zetten, bestelt u twee extra sets envelopjes. Neem hiervoor even contact met ons op.


Kinderfeestje binnen 10 t/m 13 jaar


Deze kinderfeestjes zijn te boeken voor groepen t/m 40 kinderen. Wanneer u dit kinderfeestje voor een grotere groep boekt, worden de kinderen in subgroepjes verdeelt. De kinderen gaan per subgroepje de bewijsmaterialen onderzoeken. Wanneer zij van één envelop de bewijzen hebben onderzocht, bespreken zij met de andere groepjes de gevonden informatie. Zij geven de conclusies door aan Noi92 (het hoofdbureau) en openen de volgende envelop met informatie. Op deze manier wordt de missie als één groep volbracht.Deel dit artikel via:

{sh404sef_social_buttons type=facebooklike type=twitter}