Een kinderfeestje buiten in de regen

Feestje bij slecht weer

Heeft u een kinderfeestje thuis voor buiten besteld en het gaat op de dag van de missie toch plotseling regenen? Bij een beetje motregen is dit natuurlijk geen probleem.

Feestje met regen

Heeft u een kinderfeestje thuis voor buiten besteld en het gaat op de dag van de missie toch plotseling regenen? Bij een beetje motregen is dit natuurlijk geen probleem. De kinderen vinden het over het algemeen geen enkel probleem als zij met een beetje regen buiten moeten lopen. Wanneer u de envelopjes in gripzakjes of boterhamzakjes verstopt, blijft de informatie droog en kunnen de kinderen de missie zonder problemen volbrengen.


Feestje met storm

Wordt het onverwacht heel erg slecht weer, kunt u er ook voor kiezen om na elk envelopje even te schuilen en de kinderen steeds binnen de opdrachten uit de envelopjes op te laten lossen. Of u kunt de buien even afwachten en op een later moment de missie hervatten. Bespreek dit wel even met onze begeleider (geheim agent). Hij/zij moet op het latere tijdstip ook beschikbaar zijn voor uw missie of de missie overdragen aan een andere geheim agent. De missie wordt dan voor de kinderen zeer realistisch en extra spannend overgedragen.


Verplaatsen feestje

Uiteraard is het altijd mogelijk de missie kosteloos te verplaatsen naar een nieuwe datum. Dit kan ook nog op de dag van de missie doorgegeven worden. U kunt immers niet alles voorzien. Mocht u het tijdstip van de missie op de dag zelf willen verplaatsen, dient u altijd even contact op te nemen met ons kantoor of in het weekend met uw begeleider. Wij plannen namelijk de begeleiders op de diverse missies in en het is mogelijk dat de begeleider die op uw missie staat ingepland op een later tijdstip niet meer beschikbaar is.Deel dit artikel via:

{sh404sef_social_buttons type=facebooklike type=twitter}