Geheim agent die kinderen begeleid tijdens het kinderfeestje

Echt telefooncontact

Onze kinderfeestjes thuis worden via telefoon begeleid door geheim agenten (medewerkers van Spyctive). De agenten voorzien de kinderen van belangrijke informatie en aanwijzingen.

Verdachte personen

Tijdens het kinderfeestje krijgen de kinderen onder andere het bericht dat er verdachte personen in de buurt zijn gesignaleerd. Ook de kinderen nemen contact op met de geheim agent. Zij geven ontcijferde codeberichten door en bespreken nieuw gevonden aanwijzingen. Het contact met de echte geheim agent maakt de missie realistisch en nog spannender.

Gedurende de missie (het kinderfeestje) bellen de kinderen met de geheim agent.

Vanaf 9 jaar

Wanneer de kinderen 9 jaar en ouder zijn, kunt u ook uiterlijke kenmerken van de kinderen aan ons doorgeven. De agent verwerkt dit in een (anonieme) sms waardoor het lijkt dat de kinderen inderdaad in de gaten gehouden worden. Vanaf dat moment wordt elke voorbijganger als verdachte gezien. Hierdoor wordt het kinderfeestje heel erg realistisch. Ook in de binnenmissies voor 10 t/m 13 jaar wordt dit verwerkt. Bij de binnenmissies zijn namelijk ook twee buitenmomenten verwerkt


Tijdens een kinderfeestje voor 10 t/m 13 jaar binnen hebben de kinderen ook via telefoon contact

Telefoonnummer agent

Uiterlijk één werkdag voor de geplande missie ontvangt u voor 17:00 uur het telefoonnummer en de naam van onze geheim agent. Controleert u ook uw spambox voor het ontvangen bericht. Mocht u het telefoonnummer toch niet kunnen vinden, is dit geen enkel probleem. In de instructiebrief staat ook het e-mailadres van onze begeleiders. Een van onze begeleiders zal uw vraag spoedig beantwoorden en opnieuw het telefoonnummer van uw begeleider versturen.