rembrandt
rembrandtbewijsonderzoeken-kinderfeestje 1004292007nieuwbewijs-geheim-agent-feestje 618748945onderzoek-kinderfeestje-detective 135769448kinderfeestje-geheim-agent 1137471952codekraker binnen 1036086491
Verhaallijn kinderfeestje Twee weken geleden is voor de derde keer bij een museum ingebroken en een schilderij van Rembrandt gestolen. Aangezien de politie de vorige twee inbraken niet heeft kunnen oplossen, heeft de directeur van het museum besloten om Noi92 in te schakelen. Kort nadat deze zaak a ...Lees meer

De gestolen Rembrandt

Kinderfeestje voor binnen voor 10 t/m 13 jaar. Lees hieronder een uitgebreide omschrijving.

€ 119,50
Per groep t/m 15 deelnemers
t/m 40 deelnemers mogelijk


Verhaallijn kinderfeestje

Twee weken geleden is voor de derde keer bij een museum ingebroken en een schilderij van Rembrandt gestolen. Aangezien de politie de vorige twee inbraken niet heeft kunnen oplossen, heeft de directeur van het museum besloten om Noi92 in te schakelen. Kort nadat deze zaak aan Noi92 werd overhandigd kreeg Noi92 een anonieme tip van een man. Hij zei dat hij wist wie de schilderijen heeft gestolen en dat hij dit kan bewijzen met een video. In ruil voor een beloning, zou Noi92 het bewijs ontvangen. Noi92 heeft de beloning betaald, maar de dvd met het bewijs was leeg. NOI92 vraagt zich af waar het echte bewijs is gebleven en hoe de oplichter er met het geld vandoor kan zijn gegaan. Maar nog het belangrijkste, wie heeft de schilderijen gestolen? Wij hopen dat de kinderen met het gevonden bewijs en de geluidsopname, deze missie tot een goed einde kunnen brengen.

Meer informatie

Meer informatie kunt u lezen door hierboven te klikken op de tab info.

Algemene informatie

Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen een spannende misdaad oplossen. Zij ontvangen het missiedossier met bewijsmateriaal en de verdachten- en getuigenverklaringen. Gedurende de missie (het kinderfeestje) hebben de kinderen live contact met onze geheim agent. De kinderen onderzoeken het bewijs en controleren de verdachten. Wie spreekt de waarheid? Hebben de verdachten een alibi? En wat zeggen de getuigen over de verdachten? Onze agent voorziet de kinderen van nieuwe informatie en belangrijke aanwijzingen. Met het onderzoeken van het bewijs en het volgen van de aanwijzingen, ontdekken de kinderen wie de dader is.

Merk URL : https://spyctive-kinderfeestje.nl/gestolen-rembrandt-kinderfeestje

Specificaties

A

Beschikbaarheid

Maandag t/m zondag tussen 10:00 en 23:30 uur. U bestelt het feestje voor een door u gekozen datum en tijdstip.

Benodigdheden

Computer (of iPad) met internet en een mobiele telefoon. Alle overige benodigdheden voor de missie ontvangt u in het missiepakket.

Locatie

Bij u thuis of op een door u gekozen locatie, voornamelijk binnen.

Een groep kinderen van 11 jaar onderzoekt de verdachten met het bewijsmateriaal tijdens het detective kinderfeestje.

Begeleiding

Live via telefoon en de missie website door een geheim agent van Spyctive.

Voorbereiding

De voorbereiding duurt maximaal 30 minuten. U kunt gebruikmaken van mogelijke buitenmomenten en hiervoor een extra persoon regelen waarbij de kinderen nieuw bewijsmateriaal ophalen.

Duur

3 tot 3,5 uur.

Prijs

€ 119,50 t/m 15 deelnemers.
€ 139,50 t/m 20 deelnemers.
€ 159,50 t/m 40 deelnemers.

Twee meiden van 11 en 12 jaar onderzoeken tijdens het detective kinderfeestje het bewijsmateriaal.

Hoe werkt het?

Op de dag van het kinderfeestje starten de kinderen met het bekijken van de introductievideo. Hierna loggen zij in op de missie website. Hier staat een bericht klaar van Noi92 om de kinderen succes te wensen. Vanaf nu start het contact met de geheim agent via telefoon en de speciale missie website.

Verdachten en getuigen

In het missiedossier zit het bewijsmateriaal en de verdachten- en getuigenverklaringen. De kinderen moeten met behulp van het bewijs de verdachten controleren. Door het onderzoeken van al het bewijs ontdekken de kinderen wie liegt en wie een motief heeft voor de misdaad. Bij het onderzoeken van elke envelop vallen er verdachten af en komen de kinderen steeds dichter bij het vinden van de dader.

Nieuw bewijs

In het dossier ontdekken de kinderen ook weer aanwijzingen naar extra bewijs dat bijvoorbeeld op een website te vinden is. Wanneer de kinderen bijvoorbeeld bij de autoverhuurder inloggen, kunnen zij achterhalen wie de huurder van de auto was.

Bel de agent

Gedurende het onderzoek hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. De agent voorziet de kinderen van nieuwe informatie over onder andere nieuw bewijs dat zij op kunnen halen bij een geheim agent. Door het onderzoeken van het bewijs en het controleren van de verdachten, ontdekken de kinderen wie de dader is.

Een uitgebreidere omschrijving over hoe de missie voor binnen voor 10 t/m 13 jaar werkt, kunt u lezen op de hoe werkt het pagina.

Een groep kinderen gaat tijdens het detective feestje naar buiten voor het ophalen van nieuw bewijs.

Het weer afwachten

Wanneer u nog niet zeker bent of u het feestje binnen of buiten wenst te plannen, kunt u bij het bestellen kiezen voor de optie "weer afwachten". Wij wachten met het versturen van het pakket, maar u kunt wel alvast de uitnodigingen ontvangen. Vijf werkdagen voor het feestje ontvangt u een herinnering om uw definitieve keuze door te geven.

Grote groepen

De feestjes in de categorie 10 t/m 13 jaar binnen kunnen ook voor grote groepen t/m 40 deelnemers geboekt worden, en zijn daardoor ook zeer geschikt om met een klas of (sport)club te doen.

De missie gaat hetzelfde in zijn werk. Gedurende de missie worden de kinderen in subgroepjes verdeeld en bij elke envelop met bewijsmateriaal bespreken de groepen met elkaar wat de bevindingen zijn. De prijs voor een groep t/m 20 deelnemers is € 139,50. Voor een groep t/m 40 deelnemers is de prijs € 159,50.

Vier kinderen van 11 en 12 jaar zijn tijdens het detective feestje aan de telefoon met een geheim agent.

Bestellen

Voor het bestellen van een kinderfeestje klikt u op het feestje naar keuze en vervolgens op de knop bestellen. U kunt hierna het bestelformulier invullen. Na het invullen van het bestelformulier, vult u uw naam en adresgegevens in en kunt u de bestelling afronden.

Bekijk hieronder de andere kinderfeestjes voor binnen voor 10 t/m 13 jaar.

Een politiedossier van een maffiabaas

Bewijsmateriaal

Elk missiedossier bevat onder andere bewijsmateriaal, verdachten, getuigen, een plattegrond en natuurlijk foto's.


Kinderen zijn aan de telefoon met een geheim agent

Contact met geheim agent

De kinderen worden gebeld door de geheim agent. De verdachte is in de buurt gezien, staat zijn auto in de omgeving geparkeerd?


Kinderen onderzoeken het nieuwe bewijs dat is gevonden

Bewijs onderzoeken

De kinderen onderzoeken het nieuwe bewijs en ontdekken een nieuwe aanwijzing voor het ontmaskeren van de dader.


Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. Zij worden ook door de agent gebeld met belangrijke aanwijzingen en nieuwe informatie.

Lees meer

iPad geschikt

Onze kinderfeestjes zijn ook geschikt voor het gebruik van een iPad. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, heeft u buiten geen internet nodig.

Lees meer

Binnen of buiten

U kunt kiezen voor een kinderfeestje voor buiten of voor binnen. In de kinderfeestjes voor binnen zijn ook buitenmomenten verwerkt waar u optioneel gebruik van kunt maken.

Lees meer

Login Form