vermist
vermistvolgen 1013jaar-kinderfeestje 1851444554bellen-tijdens-kinderfeestje 421661708codekraker-kinderfeestje 90353607ontcijferen-codeberichten-spionnenfeestjeenvelopje 1117360184
Verhaallijn kinderfeestje Agent Zwart is vorige week vertrokken voor een geheime missie. Zij vertelde ons dat zij binnen een week terug zou zijn. Zij mocht geen informatie geven over haar missie. Vandaag ontvingen wij een automatisch bericht vanuit de computer van agent Zwart. In dit bericht zat ee ...Lees meer

De vermiste geheim agent

Kinderfeestje voor buiten voor 10 t/m 13 jaar. Lees hieronder een uitgebreide omschrijving.

€ 119,50
Per groep t/m 15 deelnemers
t/m 40 deelnemers mogelijk


Verhaallijn kinderfeestje

Agent Zwart is vorige week vertrokken voor een geheime missie. Zij vertelde ons dat zij binnen een week terug zou zijn. Zij mocht geen informatie geven over haar missie. Vandaag ontvingen wij een automatisch bericht vanuit de computer van agent Zwart. In dit bericht zat een link naar een filmpje. Op het filmpje waarschuwt agent Zwart ons, dat haar missie kan mislukken. Zij geeft aanwijzingen voor het vinden van haar locatie. Via de camera van de telefoon van agent Zwart, zien wij haar vastgebonden aan een bom. Kunnen de kinderen met het volgen van de aanwijzingen, de locatie van agent Zwart vinden. En kunnen zij hiermee ook de missie van agent Zwart tot een goed einde brengen?

Meer informatie

Meer informatie kunt u lezen door hierboven te klikken op de tab info.

Algemene informatie

Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen een spannende misdaad oplossen. Zij ontvangen het missiedossier met aanwijzingen en voor ieder kind een handboekje. Gedurende de missie (het kinderfeestje) hebben de kinderen live contact met onze geheim agent. Buiten gaan de kinderen op zoek naar verborgen aanwijzingen en codeberichten. Onze agent voorziet de kinderen van nieuwe informatie en belangrijke aanwijzingen over de missie en verdachten in de omgeving. Met behulp van het dossier, het boekje en het contact met de agent, worden de aanwijzingen gevolgd en codeberichten ontcijferd. U kunt tevens uiterlijke kenmerken van de kinderen doorgeven. Onze agent zal deze verwerken in een anonieme sms waardoor het lijkt alsof de kinderen in de gaten worden gehouden en de missie nog spannender en realistischer wordt. Na het doorgeven van de gevonden oplossing, bekijken de kinderen live de ontknoping. Deze kan tevens op een iPad bekeken worden.

Merk URL : https://spyctive-kinderfeestje.nl/geheim-agent-kinderfeestje

Specificaties

A

Beschikbaarheid

Maandag t/m zondag tussen 10:00 en 23:30 uur. U bestelt het feestje voor een door u gekozen datum en tijdstip.

Benodigdheden

Computer (of iPad) met internet en een mobiele telefoon. Internet is alleen voor start en einde van de missie. Buiten hebben de kinderen geen internet nodig. Alle overige benodigdheden voor de missie ontvangt u in het missiepakket.

Locatie

Bij u thuis of op een door u gekozen locatie, voornamelijk buiten.

Tijdens de speurtocht vinden drie kinderen van 11 en 12 jaar een geheime opdracht in een buis.

Begeleiding

Live via telefoon door een geheim agent van Spyctive.

Voorbereiding

De voorbereiding duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. U maakt een plattegrond van de omgeving waar u de missie wenst uit te zetten en verstopt de enveloppen op de route.

Duur

3 tot 3,5 uur. Dit kan naar wens ingekort worden.

Prijs

€ 119,50 t/m 15 deelnemers.
€ 139,50 t/m 20 deelnemers.
€ 159,50 t/m 30 deelnemers.

De kinderen van 11 en 12 jaar ontmoeten een geheim agent om voor de missie speurtocht nieuw bewijs op te halen.

Hoe werkt het?

Op de dag van het kinderfeestje starten de kinderen met het bekijken van de introductievideo. Hierna gaan zij op pad, op zoek naar de aanwijzingen in gekleurde enveloppen.

Bel de agent

Elke envelop bevat een opdracht die met het handboekje en het missiedossier opgelost kan worden. Na het ontcijferen van een code bellen de kinderen de geheim agent en krijgen zij een aanwijzing voor het vinden van de volgende envelop.

Verdachten

De geheim agent belt de kinderen ook om informatie over verdachten in de buurt door te geven en de kinderen te voorzien van de uiterlijke kenmerken van deze verdachten. Hierdoor wordt elke voorbijganger verdacht.

Missie geslaagd

Wanneer de kinderen de enveloppen hebben gevonden en ontcijferd gaan zij terug naar huis om de oplossing op de website in te vullen. Via een live video krijgen de kinderen de ontknoping te zien. De geheim agent belt nog eenmaal om ze te bedanken en te informeren dat de verdachten zijn opgepakt en de missie is geslaagd!

Een uitgebreidere omschrijving over hoe de missie voor buiten voor 10 t/m 13 jaar werkt, kunt u lezen op de hoe werkt het pagina.

Een groep kinderen van 11 en 12 jaar zien tijdens het missie kinderfeestje een verdachte man die zich snel achter een boom verstopt.

Het weer afwachten

Wanneer u nog niet zeker bent of u het feestje binnen of buiten wenst te plannen, kunt u bij het bestellen kiezen voor de optie "weer afwachten". Wij wachten met het versturen van het pakket, maar u kunt wel alvast de uitnodigingen ontvangen. Vijf werkdagen voor het feestje ontvangt u een herinnering om uw definitieve keuze door te geven.

Grote groepen

De feestjes in de categorie 10 t/m 13 jaar buiten kunnen ook voor grote groepen t/m 30 deelnemers geboekt worden en zijn daardoor ook zeer geschikt om met een klas of (sport)club te doen.

Bij groepen t/m 20 deelnemers gaat de groep in twee teams, ongeveer 10 minuten na elkaar op pad. Elk team krijgt zijn eigen missiedossier mee en heeft contact met de geheim agent. De prijs voor een groep t/m 20 deelnemers is € 139,50. Bij groepen t/m 30 deelnemers gaat de groep in drie teams, ongeveer 10 minuten na elkaar op pad. Elk team krijgt zijn eigen missiedossier mee en heeft contact met de geheim agent. Voor een groep t/m 30 deelnemers is de prijs € 159,50.

Vijf kinderen zijn tijdens de missie aan de telefoon met een geheim agent.

Bestellen

Voor het bestellen van een kinderfeestje klikt u op het feestje naar keuze en vervolgens op de knop bestellen. U kunt hierna het bestelformulier invullen. Na het invullen van het bestelformulier, vult u uw naam en adresgegevens in en kunt u de bestelling afronden.

Bekijk hieronder de andere kinderfeestjes voor buiten voor 10 t/m 13 jaar.


De ontvoering € 119,50 per groep Kies opties
Undercover € 119,50 per groep Kies opties
Een jongen aan de telefoon tijdens het kinderfeestje

Contact met geheim agent

De agent vertelt de kinderen over een nieuwe aanwijzing die voor ze is achtergelaten. Zij moeten deze ophalen zonder dat de bende ze ziet.


Een pagina uit het missiedossier met informatie

Spannende aanwijzingen

Met de informatie in het dossier ontdekken de kinderen dat zij moeten bellen naar een geheim agent voor het doorgeven van een codebericht.


Kinderen kijken naar de live ontknoping via beveiligingscamera's

Live ontknoping

Wanneer alle informatie is gevonden, ontdekken de kinderen waar de dader is. Zij kunnen via beveiligingscamera's live meekijken met de ontknoping.


Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. Zij worden ook door de agent gebeld met belangrijke aanwijzingen en nieuwe informatie.

Lees meer

iPad geschikt

Onze kinderfeestjes zijn ook geschikt voor het gebruik van een iPad. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, heeft u buiten geen internet nodig.

Lees meer

Binnen of buiten

U kunt kiezen voor een kinderfeestje voor buiten of voor binnen. In de kinderfeestjes voor binnen zijn ook buitenmomenten verwerkt waar u optioneel gebruik van kunt maken.

Lees meer

Login Form