Portfolio Spyctive
De Jetix spionnen missie in het magazine

In april is in het Jetix Magazine de eerste officiële undercover missie van NOI92 gestart. De lezers konden in het magazine de bewijsmaterialen onderzoeken en met behulp van het geheime wachtwoord online verder speuren. De gevonden informatie deelden ze met de undercover agent.

Na het oplossen van het eerste gratis deel van de missie, konden de Spyctives deelnemen aan het zes weken durende vervolg van de missie. Tijdens deze missie moesten de Spyctives nieuw bewijs onderzoeken, codes kraken en contact opnemen met verdachten en getuigen. Wanneer ze dit op een juiste manier deden, kregen de Spyctives nieuwe bewijsmaterialen per post thuisgestuurd en werd er door de undercover agent contact opgenomen en geheime berichten achtergelaten. Hier ziet u de pagina's uit het Jetix Magazine. Deze bestaan uit een interview met twee Spyctives en de missie.

Bekijk het interview met Spyctives.

Bekijk de missie.

Bekijk alle projectenLive begeleiding

Tijdens het kinderfeestje hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. Zij worden ook door de agent gebeld met belangrijke aanwijzingen en nieuwe informatie.

Lees meer

iPad geschikt

Onze kinderfeestjes zijn ook geschikt voor het gebruik van een iPad. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, heeft u buiten geen internet nodig.

Lees meer

Binnen of buiten

U kunt kiezen voor een kinderfeestje voor buiten of voor binnen. In de kinderfeestjes voor binnen zijn ook buitenmomenten verwerkt waar u optioneel gebruik van kunt maken.

Lees meer

Login Form