Kinderfeestje blog
Stoere hapjes voor een kinderfeestje

Lekker eten en drinken geheel in het spionnenthema maakt een kinderfeestje helemaal af. Helaas liggen de winkels niet vol met allerlei spionnensnacks. Daarom zul je misschien zelf wat creatief moeten zijn om de snacks en drankjes aan te laten sluiten op het stoere thema. Om je op weg te helpen hebben wij hier alvast wat leuke ideeën voor je op een rij gezet.

Bent u ook op zoek naar een spannend kinderfeestje voor binnen of buiten? Bekijk onze kinderfeestjes voor 7 t/m 10 jaar buiten, 7 t/m 10 jaar binnen, 10 t/m 13 jaar buiten of 10 t/m 13 jaar binnen.

Kinderfeestje traktatie dynamietstaven

Dynamietstaven

Deze snack is supersimpel te maken en een gegarandeerd succes voor de echte zoetekauwen. Neem een aantal rode aarbeiveters en bind ze bij elkaar met een rood-wit strookje papier waar “TNT” op staat. Zo lijken het net echte dynamietstaven! Als extra detail kun je er een rode snoepveter uit laten steken als lont, en grijze banden om de uiteindes binden.

Popcorn voor kinderfeestje

“Pop” Secret

Popcorn is altijd een geslaagde snack voor op een kinderfeestje. Het is niet zo ongezond als snoep of chips en eet lekker weg. De smaak kun je zelf kiezen: ga voor zoet, zout, beide smaken – óf maak het nog een beetje gekker met een variatie zoals karamel, pizzakruiden of suiker en kaneel. Je maakt er een spionnensnack van door de popcorn in leuke kleine bakjes te serveren waar je vervolgens een ijslollystokje in steekt met daarop de tekst “Pop Secret”.

Spionnen en detective cupcaketoppers

Cupcakes met leuke toppers

De link tussen cupcakes en spionnen is misschien niet direct gelegd, maar daar kun je wel voor zorgen! Decoreer je cupcakes met leuke toppers zoals een vergrootglas, een zonnebril of een detectivehoed. Je kunt online veel verschillende speciaal gemaakte toppers vinden, maar je kunt ze ook heel gemakkelijk zelf maken. Neem een cocktailprikker en print de afbeelding naar keuze uit. Plak de afbeelding vast aan de cocktailprikker en steek deze simpelweg in je cupcake voor een leuk resultaat. Er bestaan ook zelfs eetbare cupcaketoppers.

Oreo detective vergrootglas

Oreo vergrootglazen

Welk kind is er niet gek op Oreo’s? Deze kun je goed gebruiken als toffe snack in de vorm van een vergrootglas. Neem een dropstaaf en steek er een satéprikker doorheen ter versteviging. Kijk vooraf hoe lang je de dropstaaf wilt hebben. Splits het Oreo-koekje vervolgens in tweeën en plaats de dropstaaf op één helft van je Oreo. Verstevig het geheel met wit glazuur. Doe de andere helft van je koekje er weer op, zodat de dropstaaf ertussen zit. Vervolgens kun je het witte glazuur gebruiken om een iets kleinere cirkel op je Oreo-koekje te maken: dit is het glas van je vergrootglas!

Cakepops bommen

Explosieve cakepops

Het maken van cakepops is heel simpel. Je kunt ze zelf maken, of bijvoorbeeld een makkelijke mix gebruiken van Dr. Oetker. Of nog makkelijker: verkruimel een roomboter cake en meng dit met gesmolten chocolade. Kneed dit vervolgens tot bolletjes, plaats de bolletjes op een cakepopstokje en dip ze in pure gesmolten chocolade. Als je eenmaal je cakepops hebt, gebruik je een snoepveter om je lont te maken. Dip deze ook met het uiteinde in chocola en eventueel in eetbare glitter voor een explosie-effect, voordat je hem in de cakepop steekt.

Kinderfeestjes buiten voor 7 t/m 10 jaar
Kinderfeestjees binnen voor 7 t/m 10 jaar
Kinderfeestjes buiten voor 10 t/m 13 jaar
Kinderfeestjes binnen voor 10 t/m 13 jaar

Bekijk alle blog artikelenLive begeleiding

Tijdens het kinderfeestje hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. Zij worden ook door de agent gebeld met belangrijke aanwijzingen en nieuwe informatie.

Lees meer

iPad geschikt

Onze kinderfeestjes zijn ook geschikt voor het gebruik van een iPad. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, heeft u buiten geen internet nodig.

Lees meer

Binnen of buiten

U kunt kiezen voor een kinderfeestje voor buiten of voor binnen. In de kinderfeestjes voor binnen zijn ook buitenmomenten verwerkt waar u optioneel gebruik van kunt maken.

Lees meer

Login Form