Kinderfeestje tips
Een jongen van 10 jaar vindt een verstopte envelop tijdens de speurtocht

Bij een kinderfeestje buiten moeten de envelopjes volledig buiten het zicht verstopt worden. We willen natuurlijk niet dat een voorbijganger het envelopje meeneemt. Mocht dit wel gebeuren, heeft onze begeleider hier altijd een oplossing voor, maar het is natuurlijk leuker en spannender als de kinderen de envelopjes gewoon zelf kunnen vinden.

Kaarten die tijdens de speurtocht zijn opgehangen

De envelopjes kunt u bijvoorbeeld in een heg of onder een bankje verstoppen. Ook onder een prullenbak kan het envelopje onzichtbaar verstopt worden. Kinderen vinden het nog spannender als zij het envelopje bij iemand moeten ophalen. Hangt de gekleurde kaart op de voordeur van iemand, is het natuurlijk heel spannend als zij moeten aanbellen om het envelopje te kunnen bemachtigen. Bij voorkeur is dit iemand die de kinderen niet kennen.

Ook in een winkel kan een envelopje prima verstopt worden. Of geef het envelopje aan een medewerker die het envelopje pas overhandigt als de kinderen een codebericht hebben uitgesproken.

Bekijk alle tips

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. Zij worden ook door de agent gebeld met belangrijke aanwijzingen en nieuwe informatie.

Lees meer

iPad geschikt

Onze kinderfeestjes zijn ook geschikt voor het gebruik van een iPad. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, heeft u buiten geen internet nodig.

Lees meer

Binnen of buiten

U kunt kiezen voor een kinderfeestje voor buiten of voor binnen. In de kinderfeestjes voor binnen zijn ook buitenmomenten verwerkt waar u optioneel gebruik van kunt maken.

Lees meer

Login Form