Kinderfeestje tips
Een 8-jarige krijgt een taak tijdens het kinderfeestje

Tijdens het kinderfeestje krijgt ieder kind een kaartje met een persoonlijke missiecode. Deze code staat voor een persoonlijke taak tijdens de missie. Er zijn in totaal tien taken te verdelen. Vijf taken zijn goed door twee deelnemers te doen, bij meer dan tien deelnemers ontvangt u dus enkele dubbele taakkaarten.

De taken zijn er om discussies en teleurstellingen te voorkomen. Iedereen weet wat zijn/haar taak is en niemand kan voorop lopen of alles alleen doen. Ook zorgen de taken ervoor dat de kinderen elkaar tijdens de missie nodig hebben. Hierdoor wordt de missie als één team volbracht.

Bekijk alle tips

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. Zij worden ook door de agent gebeld met belangrijke aanwijzingen en nieuwe informatie.

Lees meer

iPad geschikt

Onze kinderfeestjes zijn ook geschikt voor het gebruik van een iPad. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, heeft u buiten geen internet nodig.

Lees meer

Binnen of buiten

U kunt kiezen voor een kinderfeestje voor buiten of voor binnen. In de kinderfeestjes voor binnen zijn ook buitenmomenten verwerkt waar u optioneel gebruik van kunt maken.

Lees meer

Login Form