Kinderfeestje tips
images/blog/blog-merchandise2.jpg

Kinderen vinden het vaak erg leuk om een kinderfeestje thuis samen met een vriend(in) te geven. Uiteraard kan dit bij ons ook. Ook op de uitnodiging kunnen wij beide jarigen vermelden of zelfs de uitnodigingen per jarige bedrukken.

Taakverdeling

In een missie zijn standaard tien taken verwerkt. Dit helpt om discussies te voorkomen, het is immers direct duidelijk wie wat mag doen. Het zorgt er ook voor dat er geen kinderen voorop kunnen gaan lopen, de kinderen hebben elkaar tijdens de missie namelijk nodig. Over het algemeen vindt elk kind het leuk om de telefoon te beantwoorden. Het is natuurlijk erg spannend om een echte geheim agent aan de telefoon te krijgen. Veel ouders kiezen er dus voor om deze taak aan de jarigen te geven.

Twee jarigen

Wanneer u de missie voor twee jarigen boekt, kunt u één jarige de taak van het beantwoorden van de telefoon geven en de andere jarige de taak van het plegen van de telefoontjes. Wanneer één van de jarige tijdens de missie vaker de geheim agent aan de telefoon heeft, kunt u onze geheim agent een berichtje sturen. Hij of zij zal direct actie ondernemen en ook de andere jarige vaker bellen. Het telefoonnummer van de geheim agent ontvangt u uiterlijk één werkdag voor de geplande missie. Ook ontvangt u in de instructiebrief het e-mailadres van onze geheim agent. Gedurende de missie kunt u dus ook naar de geheim agent mailen.

Bekijk alle tips

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. Zij worden ook door de agent gebeld met belangrijke aanwijzingen en nieuwe informatie.

Lees meer

iPad geschikt

Onze kinderfeestjes zijn ook geschikt voor het gebruik van een iPad. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, heeft u buiten geen internet nodig.

Lees meer

Binnen of buiten

U kunt kiezen voor een kinderfeestje voor buiten of voor binnen. In de kinderfeestjes voor binnen zijn ook buitenmomenten verwerkt waar u optioneel gebruik van kunt maken.

Lees meer

Login Form