Kinderfeestje tips
Een geheim aan de telefoon tijdens het feestje

Onze kinderfeestjes thuis worden via telefoon begeleid door geheim agenten (medewerkers van Spyctive). De agenten voorzien de kinderen van belangrijke informatie en aanwijzingen. De kinderen krijgen onder andere het bericht dat er verdachte personen in de buurt zijn gesignaleerd. Ook de kinderen nemen contact op met de geheim agent. Zij geven ontcijferde codeberichten door en bespreken nieuw gevonden aanwijzingen. Het contact met de echte geheim agent maakt de missie realistisch en nog spannender.

Gedurende het kinderfeestje bellen de kinderen met de geheim agent.

Extra spannend

Wanneer de kinderen 9 jaar en ouder zijn, kunt u ook uiterlijke kenmerken van de kinderen aan ons doorgeven. De agent verwerkt dit in een (anonieme) sms waardoor het lijkt dat de kinderen inderdaad in de gaten gehouden worden. Vanaf dat moment wordt elke voorbijganger als verdachte gezien. Ook in de binnenmissies voor 10 t/m 13 jaar wordt dit verwerkt. Bij de binnenmissies zijn namelijk ook twee buitenmomenten verwerkt


Tijdens een kinderfeestje voor 10 t/m 13 jaar binnen hebben de kinderen via telefoon en e-mail contact

Telefoonnummer Noi92

Uiterlijk één werkdag voor de geplande missie ontvangt u voor 17:00 uur het telefoonnummer en de naam van onze geheim agent. Controleert u ook uw spambox voor het ontvangen bericht. Mocht u het telefoonnummer toch niet kunnen vinden, is dit geen enkel probleem. In de instructiebrief staat ook het e-mailadres van onze begeleiders. Een van onze begeleiders zal uw vraag spoedig beantwoorden en opnieuw het telefoonnummer van uw begeleider versturen.

Bekijk alle tips

Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. Zij worden ook door de agent gebeld met belangrijke aanwijzingen en nieuwe informatie.

Lees meer

iPad geschikt

Onze kinderfeestjes zijn ook geschikt voor het gebruik van een iPad. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, heeft u buiten geen internet nodig.

Lees meer

Binnen of buiten

U kunt kiezen voor een kinderfeestje voor buiten of voor binnen. In de kinderfeestjes voor binnen zijn ook buitenmomenten verwerkt waar u optioneel gebruik van kunt maken.

Lees meer

Login Form