bankroof
bankroofonderzoek-detective-kinderfeestje 909678356codewoorden-binnen-kiinderfeestje 1813645950nieuwbewijs-kinderfeestje-buiten 1367168361contact-tijdens-kinderfeestje 771967765poster kinderfeestje 482726370
Verhaallijn kinderfeestje Afgelopen woensdag is bij een bank ingebroken. De dader heeft een beveiligingsmedewerker vastgebonden, zijn sleutels gepakt en uit de kluis een koffer met geld gestolen. In de buurt van de bank zijn vijf verdachte personen gezien. Met behulp van de videoverklaringen van de ...Lees meer

De bankroof

Kinderfeestje voor binnen voor 7 t/m 10 jaar. Lees hieronder een uitgebreide omschrijving.

€ 99,50
Per groep t/m 15 deelnemers
t/m 40 deelnemers mogelijk


Verhaallijn kinderfeestje

Afgelopen woensdag is bij een bank ingebroken. De dader heeft een beveiligingsmedewerker vastgebonden, zijn sleutels gepakt en uit de kluis een koffer met geld gestolen. In de buurt van de bank zijn vijf verdachte personen gezien. Met behulp van de videoverklaringen van de getuigen, kunnen de kinderen de verdachten controleren. Wie spreekt de waarheid? Van wie is de vingerafdruk? En kunnen de kinderen de locatie van de dader ontdekken? Met het bewijs in de missiemap, de videoverklaringen en de website, kunnen de kinderen de dader ontmaskeren.

Meer informatie

Meer informatie kunt u lezen door hierboven te klikken op de tab info.

Algemene informatie

Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen een spannende misdaad oplossen. Zij ontvangen het missiedossier met bewijsmateriaal, informatie en de videoverklaringen van de getuigen. Gedurende de missie (het kinderfeestje) hebben de kinderen live contact met onze geheim agent. De kinderen onderzoeken het bewijs en bekijken de verklaringen van de getuigen. Onze agent voorziet de kinderen van nieuwe informatie en belangrijke aanwijzingen. Door het onderzoeken van het bewijs en het volgen van de aanwijzingen ontdekken de kinderen wie de dader is. Na het doorgeven van de gevonden oplossing, bekijken de kinderen via een live feed de arrestatie.

Merk URL : https://spyctive-kinderfeestje.nl/de-bankroof-kinderfeestje

Specificaties

A

Beschikbaarheid

Maandag t/m zondag tussen 10:00 en 23:30 uur. U bestelt het feestje voor een door u gekozen datum en tijdstip.

Benodigdheden

Computer (of iPad) met internet en een mobiele telefoon. Alle overige benodigdheden voor de missie ontvangt u in het missiepakket.

Locatie

Bij u thuis of op een door u gekozen locatie, voornamelijk binnen.

Kinderen zijn tijdens het detective kinderfeestje bezig met het onderzoeken van het bewijsmateriaal.

Begeleiding

Live via telefoon door een geheim agent van Spyctive.

Voorbereiding

De voorbereiding duurt maximaal 30 minuten. U kunt gebruikmaken van mogelijke buitenmomenten en hiervoor een extra persoon regelen waarbij de kinderen nieuw bewijsmateriaal ophalen.

Duur

2 tot 2,5 uur.

Prijs

€ 99,50 t/m 15 deelnemers.
€ 119,50 t/m 20 deelnemers.
€ 139,50 t/m 40 deelnemers.

Een laptop dat tijdens een kinderfeestje wordt gebruikt met het controleren van een vingerafdruk.

Hoe werkt het?

Op de dag van het kinderfeestje starten de kinderen met het bekijken van de introductievideo. Hierna loggen zij in op de missie website.

Verdachten en getuigen

Op de missie poster hangen de kinderen de foto's en profielen van de verdachten. De bewijsmaterialen en verklaringen in het dossier worden met een video op de website toegelicht. De kinderen bekijken de videoverklaringen van de getuigen en controleren bijvoorbeeld een vingerafdruk.

Bel de agent

Gedurende het onderzoek hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. De agent voorziet de kinderen van nieuwe informatie over onder andere nieuw bewijs dat zij op kunnen halen bij een geheim agent.

Missie geslaagd

Door het onderzoeken van het bewijs vallen er verdachten af en wordt één verdachte steeds verdachter. Via de speciale missie website kunnen de kinderen alle informatie doorgeven. Hierna krijgen zij via een videoverbinding live de arrestatie van de dader te zien. De geheim agent belt nog eenmaal om ze te bedanken en te informeren dat de missie is geslaagd!

Een uitgebreidere omschrijving over hoe de missie voor binnen voor 7 t/m 10 jaar werkt, kunt u lezen op de hoe werkt het pagina.

Een groep meisjes van 8 jaar juichen omdat hun missie geslaagd is.

Het weer afwachten

Wanneer u nog niet zeker bent of u het feestje binnen of buiten wenst te plannen, kunt u bij het bestellen kiezen voor de optie "weer afwachten". Wij wachten met het versturen van het pakket, maar u kunt wel alvast de uitnodigingen ontvangen. Vijf werkdagen voor het feestje ontvangt u een herinnering om uw definitieve keuze door te geven.

Grote groepen

De feestjes in de categorie 7 t/m 10 jaar binnen kunnen ook voor grote groepen t/m 40 deelnemers geboekt worden en zijn daardoor ook zeer geschikt om met een klas of (sport)club te doen. Het feestje gaat hetzelfde in zijn werk. Het bewijs in de enveloppen wordt als groep behandeld. De prijs voor een groep t/m 20 deelnemers is € 119,50. Voor een groep t/m 40 deelnemers is de prijs € 139,50.

Drie meisjes van 8 en 9 jaar aan de telefoon tijdens het kinderfeestje.

Bestellen

Voor het bestellen van een kinderfeestje klikt u op het feestje naar keuze en vervolgens op de knop bestellen. U kunt hierna het bestelformulier invullen. Na het invullen van het bestelformulier, vult u uw naam en adresgegevens in en kunt u de bestelling afronden.

Bekijk hieronder de andere kinderfeestjes voor binnen voor 7 t/m 10 jaar.

De verdachten worden door de kinderen op een poster geplakt

Verdachten

De verdachten en profielen worden op een poster geplakt. Hierop kunnen de kinderen bijhouden wie extra verdacht is en wie afvalt als verdachte.


Kinderen ontmoeten een geheim agent voor het ophalen van bewijs

Bewijs ophalen

Er is nieuw bewijs gevonden. Een geheim agent heeft het bewijs meegenomen en de kinderen kunnen dit bewijs bij de agent ophalen.


Twee meisjes van 7 jaar onderzoeken bewijs in de missie

Bewijs onderzoeken

De kinderen onderzoeken het bewijs en ontdekken een nieuwe aanwijzing voor het ontmaskeren van de dader.


Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. Zij worden ook door de agent gebeld met belangrijke aanwijzingen en nieuwe informatie.

Lees meer

iPad geschikt

Onze kinderfeestjes zijn ook geschikt voor het gebruik van een iPad. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, heeft u buiten geen internet nodig.

Lees meer

Binnen of buiten

U kunt kiezen voor een kinderfeestje voor buiten of voor binnen. In de kinderfeestjes voor binnen zijn ook buitenmomenten verwerkt waar u optioneel gebruik van kunt maken.

Lees meer

Login Form