• Feestjes binnen of buiten
  Feestjes binnen of buiten
 • Onderzoek het bewijs
  Onderzoek het bewijs
 • Bel de geheim agent
  Bel de geheim agent
 • Ontcijfer codeberichten
  Ontcijfer codeberichten
 • Compleet missiepakket
  Compleet missiepakket
 • We zien een verdachte
  We zien een verdachte
 • Vind de aanwijzingen
  Vind de aanwijzingen
 • Feestjes binnen of buiten
  Feestjes binnen of buiten
 • Onderzoek het bewijs
  Onderzoek het bewijs
 • Bel de geheim agent
  Bel de geheim agent
 • Ontcijfer codeberichten
  Ontcijfer codeberichten
 • Compleet missiepakket
  Compleet missiepakket
 • We zien een verdachte
  We zien een verdachte
Kinderfeestje reviews Trustpilot

Kinderfeestje thuis

Tijdens het kinderfeestje thuis gaan kinderen binnen of buiten een missie volbrengen. Zij ontvangen het top secret missiedossier met belangrijke informatie en aanwijzingen. Gedurende het kinderfeestje hebben de kinderen live telefooncontact met een geheim agent om gevonden bewijs, ontcijferde codeberichten en nieuwe informatie door te geven. Anonieme sms’jes en informatie over verdachte personen maken de missie nog spannender. Het kinderfeestje kan 7 dagen per week tussen 10:00 en 23:30 uur thuis plaatsvinden.

Spyctive staat voor Spy en Detective - Spannende kinderfeestjes voor 7 t/m 10 en 10 t/m 13 jaar

Tijdens een kinderfeestje buiten volgen de kinderen als spion verborgen aanwijzingen, kraken codes en sturen geheime berichten om een misdaad te voorkomen. Tijdens een kinderfeestje binnen gaan de kinderen thuis als detective bewijs onderzoeken en de verdachten controleren om een misdaad op te lossen. Wie spreekt de waarheid, wat zeggen de getuigen en wie heeft een alibi? Het kinderfeestje zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in heel Nederland en België.


Kinderfeestje thuis

Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen een missie volbrengen. Zij ontvangen het top secret missiedossier met belangrijke informatie en aanwijzingen. Gedurende het kinderfeestje hebben de kinderen live contact met een geheim agent om gevonden bewijs, ontcijferde codeberichten en nieuwe informatie door te geven. Anonieme sms’jes en informatie over verdachte personen maken de missie nog spannender. Het kinderfeestje zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Lees meer over onze kinderfeestjes.Een kinderfeestje kunt u binnen of buiten vieren.

Waar kan ik een kinderfeestje vieren?

Het kinderfeestje kunt u binnen bij u thuis vieren of buiten, bijvoorbeeld in een winkelcentrum of in de omgeving van uw woning. Onze kinderfeestjes kunt u in heel Nederland én België vieren en op elke gewenste locatie.

Maak de missie extra spannend door de kinderen door het bos te sturen als het net donker is. Of laat de kinderen, na het telefonische contact met onze geheim agent, door een park lopen. Het signalement dat ze van de agent hebben gekregen past bij elke voorbijganger. Het gevaar kan dan op elke hoek staan. Kantoorpanden met camerabeveiliging zijn helemaal spannend. Kunnen de kinderen alle camera’s ontwijken? Na een sms met uiterlijke kenmerken bestaat er geen twijfel meer, ze zijn gezien. De kinderen krijgen een telefoontje, er is extra bewijsmateriaal gevonden, dit moet opgehaald worden. Komen jullie ongezien weer terug? Onze missies zijn op elke gewenste locatie te spelen. Zoals de voorbeelden hierboven weergeven, heeft elke locatie zijn eigen charme.

Na ontvangst van uw bestelling wordt het missiepakket verzonden. In het pakket zit alles dat u nodig heeft voor het kinderfeestje. Tijdens het feestje hebben de kinderen live contact met geheim agenten. De agenten voorzien de kinderen van belangrijke informatie en aanwijzingen om de missie te volbrengen. De kinderen kunnen de geheim agent bellen wanneer ze verdachte personen hebben gesignaleerd, of wanneer ze codewoorden vinden. Samen kunnen ze de missie aan.

De voorbereiding voor een binnenfeestje is ongeveer 30 minuten. Voor een buitenfeestje kunt u rekenen op een voorbereiding van ongeveer 90 minuten.

Spannende kinderfeestjes

Tijdens het kinderfeestje gaan kinderen thuis een missie volbrengen. Hiervoor ontvangen zij het top secret missiedossier met belangrijke informatie en aanwijzingen. Gedurende de missie (het kinderfeestje) hebben de kinderen live telefooncontact met geheim agenten om gevonden bewijs, ontcijferde codeberichten en nieuwe informatie door te geven. Voor kinderen vanaf 9 jaar kunnen ook anonieme sms’jes en informatie over verdachte personen in de missie worden verwerkt. Hierdoor wordt de missie nog realistischer. Het kinderfeestje zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in elke woonplaats in Nederland en België.

Spyctive staat voor Spy en Detective - Spannende kinderfeestjes voor 7 t/m 10 en 10 t/m 13 jaar

Tijdens een buiten kinderfeestje volgen de kinderen als spionnen verborgen aanwijzingen, kraken codes en sturen geheime berichten om een misdaad te voorkomen. Tijdens een binnen kinderfeestje gaan de kinderen thuis als detectives bewijs onderzoeken en de verdachten controleren om een misdaad op te lossen. Wie spreekt de waarheid, wat zeggen de getuigen en wie heeft een alibi?Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. Zij worden ook door de agent gebeld met belangrijke aanwijzingen en nieuwe informatie.

Lees meer

iPad geschikt

Onze kinderfeestjes zijn ook geschikt voor het gebruik van een iPad. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, heeft u buiten geen internet nodig.

Lees meer

Binnen of buiten

U kunt kiezen voor een kinderfeestje voor buiten of voor binnen. In de kinderfeestjes voor binnen zijn ook buitenmomenten verwerkt waar u optioneel gebruik van kunt maken.

Lees meer

Login Form