Uitstekend

Een score van 4.7 uit 5 op basis van 266 reviews op
door Yolanda
Super leuk feestje gehad
Super leuk feestje gehad, met 12 jongens het spel gespeeld. Het was druk, Maar ze waren tijdens de missie erg geconcentreerd! Aanrader!
Tip als je met meerdere kinderen speelt, om ze misschien in 2-tallen te laten werken.
door Isaak
Top feestje!
Ondanks de regen was het een zeer geslaagd feestje!
door Nathalie
Superleuk anders dan anders…
Superleuk anders dan anders kinderfeestje!
door Fianne
Missie geslaagd!
Mijn dochter heeft een fantastisch kinderfeestje gehad!!! Het missiepakket zit zeer goed in elkaar en de begeleiding wordt ook heel goed gedaan. Alle kinderen hebben genoten en ze vonden het superspannend.
Missie geslaagd :-D
door Joke
Leuk
Leuk! De kindjes vonden het heel leuk. Misschien is het ook wel fijn er wat doe-opdrachten in te steken. Dit zou een fijne afwisseling zijn.
door Mevr. J. Oosterbaan
Fantastisch feestje
Fantastisch feestje. Goed en duidelijke correspondentie en erg leuke geheime agent die goed inspeelde op de reacties van de kinderen!
door A. Nova
Alles prima geregeld en goed…
Alles prima geregeld en goed uitvoerbaar. Kinderen hebben vanaf het begin genoten. Voor herhaling vatbaar.
door Jeanette
Het spionnenspel heeft ontzettend veel…
Het spionnenspel heeft ontzettend veel indruk gemaakt op het groepje 8-jarigen; het telefonische contact maakte het allemaal ineens zo echt voor ze. Aanrader!
door Mevr. E. Cox
De kinderen 11 jaar vonden het super…
De kinderen 11 jaar vonden het super leuk en heel spannend zeker met de live beelden en telefonisch contact maakte de opdracht echt echt .
door Mevr. M. Rump
Het feestje was SUPER!!
Het feestje was SUPER!!! Echt een aanrader voor een spannend en leuk feestje!!!
door Marcel
Erg geslaagd feestje!
Interactie met geheime agent was zeer goed. Ze sprak de kinderen op het juiste toon/niveau aan. We liepen iets voor op de planning na de lunch, 1 sms'je naar de agent en we konden iets eerder beginnen.

Je moest als ouder wel goed opletten dat het bewijs in de juiste volgorde werd behandeld. Op bepaald moment waren iets te ver, volgens het verhaal :-) Voor de kinderen was het intens, voor ons als begeleiders ook.

Klein verbeterpuntje: zorg voor iets duidelijke volgnummer op de bewijs-stukken. Het staat er wel op maar niet zo duidelijk.

Wat vonden de kids het leuks:
- Placemats, tijdens het eten kwamen ze al goed in de stemming
- Vinger afdruk invoeren
- Onderzoeken pen
door Mevr. C. Ysewijn
Het was een super leuk feestje en de…
Het was een super leuk feestje en de kids vonden het spannend 😀
door Anita G.
hartstikke leuk.t opbellen vonden de…
hartstikke leuk.t opbellen vonden de kids geweldig.goede instructies.
door Mevr. S. Claassen
Helemaal geslaagd
Helemaal geslaagd. De kinderen waren razend enthousiast. Het telefonisch contact met de kinderen maakte het ook echt echt. Ze zagen spionnen die er ook helemaal niet waren. Echt leuk.
door Dhr. C. Schellekens
Super ervaring
Goede instructies, duidelijke opvolging en een superervaring voor de kinderen! Ze lopen en gedragen zich als echte detectives en ze geloven nu nog dat het echt was!
door Markjan Mul
Ik had het spel aangeschaft voor een jongensverjaardag.
Ik had het spel aangeschaft voor een groep van 12 kids van 8 en 9 jaar oud. In het begin leken ze te jong om toch vrij lang geconcentreerd mee te doen. Na verloop van tijd zaten ze echter helemaal in het spel en ontstonden er levendige discussies over verdachten en bewijsmateriaal. Erg leuk! Wij moesten het spel binnen organiseren vanwege het slechte weer. Ik denk dat het buiten nog leuker kan zijn. de jongedame die we steeds moesten bellen voor clues en informatie deed erg goed mee en liet zich niet van de wijs brengen door kleine smart asses!
door V. Rommers
We hebben genoten van allereerst al het…
We hebben genoten van allereerst al het volledige pakket met goede uitleg en leuke en professionele vormgeving. Op de dag zelf ook erg leuk bijgestaan door de dame die ons zou assisteren. De kinderen hebben genoten! Het was af!
door Astrid
Fantastisch kinderfeestje!
Fantastisch kinderfeestje!
Spel gedaan met 10 kinderen van 9-10 jaar. Erg leuk.
Duidelijk pakket thuis ontvangen. Vooral de telefonische begeleiding maakte het voor de kinderen extra spannend. Ze hadden echt het gevoel dat ze achtervolgd werden.
door Daantje
Het feestje was een groot succes
Het feestje was een groot succes! Het was spannend, maar niet té spannend, we hebben 3,5 uur gelopen en volgens de jarige het beste feestje ever! Ik had het alleen niet alleen moeten doen met 9 jongens maar dat ligt meer aan mijn eigen organisatie, hahaha!
door Ilse
Leuk feestje
De kinderen waren heel enthousiast en agent De Jager speelde leuk in op de opmerkingen. Dit was een topfeestje!