Algemene informatie

Kinderen tijdens een kinderfeestje zijn op zoek naar de aanwijzingen

Kinderfeestjes voor buiten of binnen

Tijdens een kinderfeestje voor buiten volgen de kinderen buiten als spionnen verborgen aanwijzingen, kraken codes en sturen geheime berichten om een misdaad te voorkomen. De kinderen houden verdachte personen in de omgeving in de gaten en bellen de geheim agent wanneer een verdachte verhoord moet worden.

Tijdens een kinderfeestje binnen gaan de kinderen thuis als detectives bewijs onderzoeken en de verdachten controleren om een misdaad op te lossen. Wie spreekt de waarheid, wat zeggen de getuigen over de verdachte en wie heeft een alibi?


Spannende missie kinderfeestje
Kinderen uit groep 8 onderzoeken bewijs
Kinderen moeten een aanwijzing volgen tijdens een spel voor een basisschool

Begeleiding missie

Onze missies worden begeleid door een medewerker van Spyctive. Deze medewerker zal als geheim agent gedurende de missie telefonisch contact opnemen met de kinderen. Bij een missie of kinderfeestje voor 10 t/m 13 jaar binnen, is er ook contact via e-mail. Wij zijn niet fysiek aanwezig tijdens het kinderfeestje. Dit zou de missie minder realistisch en spannend, en dus minder leuk maken. De missie komt over als een realistisch en spannend onderzoek waarbij de kinderen het idee hebben echt een misdaad op te lossen. Als wij op locatie aanwezig zouden zijn, is dit realisme aanzienlijk minder en dit maakt de missie minder leuk. Het is ook niet nodig dat wij op locatie aanwezig zijn. Onze begeleider kan de missie volledig op afstand begeleiden. Er is tevens weinig voorbereiding nodig voor het kinderfeestje. Over de voorbereiding kunt u hieronder meer lezen.


Benodigdheden missie

Voor de missie heeft u een mobiele telefoon en een computer of iPad met een internetverbinding nodig. Voor de missies buiten, is er buiten geen internetverbinding nodig.


Duur van de missie

De missies voor 7 t/m 10 jaar duren 2 tot 2,5 uur. De kinderfeestjes voor 10 t/m 13 jaar duren 3 tot 3,5 uur. De missies voor buiten zijn naar wens in te korten.


Beschikbaarheid missies

Onze missies kunnen in elke woonplaats in heel Nederland en België plaatsvinden op maandag t/m zondag tussen 10:00 en 23:30 uur. Dit betekent dat de missie uiterlijk om 19:30 uur kan starten. In verband met de beschikbaarheid van onze begeleiders, kunnen wij een maximaal aantal kinderfeestjes per dag begeleiden. Mocht de door u gewenste datum als vol staan aangegeven, neemt u dan gerust contact met ons op. Wellicht dat er wel een mogelijkheid is op een bepaald tijdstip. Wanneer een feestdag (Koningsdag, Kerst etc.) geblokkeerd staat weergegeven, is het niet mogelijk een missie te boeken. Wanneer u voor een evenement of basisschool meerdere missies wenst te boeken, zijn er meerdere mogelijkheden.


Meisje praat in een telefoon tijdens een missie voor scholen
Kinderen ontcijferen een spannend codebericht
Kinderen moeten een codebericht ontcijferen tijdens een kinderfeestje

Missies in België

Onze missies kunnen ook in België plaatsvinden. Een missie in België werkt hetzelfde als in Nederland. U kunt de bestelling op onze website plaatsen door het bestelformulier van uw missie naar keuze in te vullen. Sinds de zomer van 2017 zijn de telefoontarieven binnen de EU-lidstaten gelijk. Dit betekent dat u voor het bellen naar Nederland hetzelfde tarief betaalt als binnen België. Het is daarom geen enkel probleem om gedurende de missie telefonisch in contact te staan met onze begeleiders in Nederland.


Overige Landen

Voor overige landen neemt u even contact met ons op. Uiteraard speelt tijdverschil een rol en kunnen er aanvullende kosten in rekening gebracht worden voor verzending en begeleiding (telefoonkosten).


Voorbereiding missie

Een meisje dat onder een prullenbak op zoek is naar de verstopte envelop

Buiten missies
Voor de missies voor buiten dient u rekening te houden met een voorbereiding van ongeveer 1,5 uur. U bedenkt een route en maakt hier een plattegrond van (bijvoorbeeld met Google maps). U verstopt vervolgens de tien gekleurde enveloppen op de route. Bij elke envelop hangt u de kaart met dezelfde kleur en op de plattegrond plakt u de sticker met dezelfde kleur. Voor de kinderfeestjes voor 10 t/m 13 jaar ontvangt u tevens een extra spannend onderdeel dat u op de route verstopt.

Binnen missies
Voor de missies voor binnen is de voorbereiding maximaal 30 minuten. De kinderen krijgen gedurende de missie twee momenten dat er extra bewijsmateriaal opgehaald/gevonden dient te worden. U kunt dit materiaal door bijvoorbeeld een buurman laten afgeven, of het bewijsmateriaal voor de kinderen in de brievenbus achterlaten. U kunt hier ook een buitenmoment van maken, door de kinderen het bewijs bij iemand op te laten halen.


Weersverwachting afwachten

Bij het plaatsen van de boeking kunt u aangeven dat u het weer nog even wenst af te wachten. U kunt vijf werkdagen voor de datum van uw feestje uw definitieve missiekeuze doorgeven. Hierna wordt het missiepakket verzonden. U kunt er ook voor kiezen om de uitnodigingen alvast te ontvangen. Hiervoor betaalt u alleen de verzendkosten voor het apart verzenden van de uitnodigingen (€2,95). Voor de uitnodigingen zelf worden geen aanvullende kosten in rekening gebracht.


Verplaatsen kinderfeestje

Het is altijd mogelijk om uw kinderfeestje kosteloos te verplaatsen. Dit kan zelfs nog op de dag van het feestje doorgegeven worden. Er kan nu eenmaal iets onverwachts gebeuren. In de instructiebrief, welke u bij het missiepakket ontvangt, staat een e-mailadres voor de dag van de missie. Via dit e-mailadres of via telefoon, kunt u aan onze begeleider doorgeven dat u het feestje wenst te verplaatsen. U kunt het feestje tot een jaar na de originele datum verplaatsen. Op een later moment kunt u via info@spyctive.nl of via telefoon 088-4080804, aan ons doorgeven wat de nieuwe datum van het feestje wordt. Voor het verplaatsen van het feestje, dient deze wel volledig betaald te zijn. Het wijzigen van het tijdstip van de missie is ook mogelijk, echter tot maximaal drie dagen voor de missie. Onze begeleiders worden namelijk ingepland op de geboekte missies. Een wijziging dient tijdig te zijn verwerkt. Het is daarom niet mogelijk op de dag van de missie deze eerder of later te starten.


Pauze houden

Tijdens de missie is het mogelijk een pauze te houden. Dit kan voor maximaal 30 minuten en dient altijd vooraf aan ons te zijn doorgegeven. Wij houden hiermee namelijk rekening in de planning.


Verzending

Het missiedossier dat door de brievenbus is gedaan

Alle bestellingen die op werkdagen voor 13:00 uur worden ontvangen, worden dezelfde dag verwerkt en verzonden. Om er zeker van te zijn dat u de bestelling op tijd ontvangt, adviseren wij in ieder geval vijf werkdagen voor het geplande feestje de bestelling te plaatsen. Onze pakketten worden met track & trace verzonden naar Nederland en België. Wij brengen slechts de verzendkosten van PostNL in rekening. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,95. De verzendkosten naar België bedragen €11,25. Een spoedzending binnen Nederland kost €25,30 levering de volgende werkdag voor 12:00 uur. Voor België bedragen deze kosten bij PostNL €32,95.


Last-minute kinderfeestje bestellen

Mocht u na 13:00 uur op een werkdag een last-minute bestelling wensen te plaatsen, neemt u dan even contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen wij uw bestelling nog dezelfde dag verzenden of wellicht is het verzenden via spoed nodig. Bestellingen die voor 13:00 uur zijn ontvangen, worden dezelfde dag verwerkt. Wij verzenden via PostNL track & trace. Over het algemeen wordt de bestelling door PostNL de volgende werkdag afgeleverd. Het is echter mogelijk dat de zending er iets langer over duurt. Wij adviseren met het plaatsen van de bestelling hiermee rekening te houden.


Bestelprocedure kinderfeestje

U kunt een kinderfeestje bestellen door de gewenste missie via onze website te boeken. Het is tevens mogelijk de bestelling telefonisch aan ons door te geven via 088-4080804 (regulier tarief). Voor het plaatsen van een bestelling dient u klantgegevens aan te maken. Uw e-mail adres is uw inlognaam. Het wachtwoord wordt via e-mail naar u verzonden. Na het aanmaken van de klantgegevens bent u direct ingelogd. Voor het bestellen van missies voor een evenement of school, neemt u contact met ons op.


Prijzen kinderfeestjes

Missies voor 7 t/m 10 jaar
t/m 15 deelnemers € 99,50
t/m 20 deelnemers € 119,50
t/m 30/40 deelnemers € 139,50

Missies voor 10 t/m 13 jaar
t/m 15 deelnemers € 119,50
t/m 20 deelnemers € 139,50
t/m 30/40 deelnemers € 159,50

Bij het bestellen van meerdere missies voor een evenement of school, gelden er kortingen. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.


SPIONNEN ACCESOIRES

Te bestellen bij een missie.
TOP