Binnen of buiten?

FEESTJE BINNEN OF BUITEN?

Over het algemeen wordt er in de koudere maanden gekozen voor een kinderfeestje thuis voor binnen. Veel ouders denken dat een buitenfeestje leuker is dan binnen, dit is echter niet het geval. Zowel onze buiten- als binnenfeestjes zijn even spannend en de kinderen vinden ze echt even leuk om te doen. Ook heeft u niet veel ruimte nodig voor een binnenmissie. In elke gemiddelde woonkamer kan de missie prima plaatsvinden.

Tijdens een buitenmissie gaan de kinderen als spionnen informatie verzamelen, codeberichten ontcijferen en aanwijzingen volgen om een misdaad te voorkomen of op te lossen.

Tijdens een binnenmissie gaan de kinderen als detectives bewijs onderzoeken, verdachten controleren en aanwijzingen opsporen om de dader te ontmaskeren en zo de misdaad op te lossen. Wie heeft een alibi? Wie spreekt de waarheid? Was de verdachte wel bij de kapper op het moment van de misdaad? En wat zegt de getuige over hoe de verdachte zich gedroeg? Ging de metro wel op het moment dat de verdachte zegt? De kinderen onderzoeken het bewijs en de verdachten om op al deze vragen antwoord te geven. Hierbij worden ook DNA, vingerafdrukken en camerabeelden onderzocht. Het onderzoek wordt telefonisch - en vanaf 10 jaar ook via email - begeleid door onze geheim agenten die de kinderen voorzien van nieuwe informatie en belangrijke aanwijzingen.

Bij de buitenmissies wordt de spanning gerealiseerd door de spannende introductievideo, het telefooncontact met onze geheim agent, de verdachte personen die de kinderen in de omgeving zien lopen en een (anonieme) sms die de kinderen van de bende ontvangen (vanaf 9 jaar). En uiteraard is ook de uiteindelijke ontknoping op de website erg spannend.

Bij de binnenmissies wordt de spanning gerealiseerd door ook weer de spannende introductievideo, het contact met onze geheim agent, het ophalen van nieuw bewijsmateriaal en het bewijs in het dossier, zoals beelden van een beveiligingscamera of een afgeluisterd telefoongesprek. Ook bij de binnenmissies kan vanaf 10 jaar uiterlijke kenmerken van de kinderen worden doorgegeven. De kinderen ontvangen vervolgens een sms van de bende/verdachte waardoor het lijkt alsof zij in de gaten worden gehouden. Dit maakt de missie nog spannender en heel erg realistisch.

Wanneer u twijfelt over de locatie van de missie omdat het wel heel erg slecht weer wordt, kunt u gerust kiezen voor een binnenfeestje. Deze zijn net zo leuk en spannend als de buitenfeestjes.
Live begeleiding

Tijdens het feestje hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een binnenmissie kunt u een buitenmoment plannen en extra agent inzetten.

Lees meer

Login Form