Wij zijn geen reguliere webshop. Onderdelen van onze feestjes worden op maat gemaakt voor uw kinderfeestje. Daarom kan het kosteloos annuleren van de bestelling alleen wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan.

  • Een bestelling die op werkdagen voor 13:00 uur geplaatst is, kan dezelfde werkdag voor 16:00 uur kosteloos geannuleerd worden.
  • Een bestelling die op werkdagen na 13:00 uur geplaatst is, kan de volgende werkdag voor 16:00 uur kosteloos geannuleerd worden.
  • Een bestelling die buiten werkdagen geplaatst is, kan de eerstvolgende werkdag voor 16:00 uur kosteloos geannuleerd worden.

Aangezien uw bestelling bestaat uit op maat gemaakt materiaal dat alleen voor uw kinderfeestje geschikt is, is de wet koop op afstand niet volledig van toepassing. Voor het annuleren van het kinderfeestje worden deze kosten bij u in rekening gebracht. Voor bestellingen die later dan hierboven worden geannuleerd worden daarom de volgende kosten in rekening gebracht:

Inhoud bestelling
Annulering algemeen € 3,65 Wanneer uitnodigingen zijn verzonden € 7,95 Wanneer dossier is verzonden € 9,65 Wanneer uitnodigingen en dossier zijn verzonden € 17,60

Het restantbedrag van de bestelling wordt overgemaakt aan de klant indien het volledige pakket ongeopend en onbeschadigd retour wordt ontvangen. Het alleen ongeopend en onbeschadigd retour kunnen zenden is van toepassing op onze producten, aangezien de onderdelen in het dossier gekopieerd kunnen worden en derhalve kunnen deze alleen geretourneerd worden in originele verpakking. Wanneer onderdelen in het pakket beschadigd zijn of ontbreken, worden deze onderdelen bij u in rekening gebracht.

Bij spellen voor grote groepen, worden aanvullende administratiekosten in rekening gebracht voor de aanvullende verzonden materialen. Dit verschilt per gekozen missie.

Wanneer een bestelling zeven dagen voor de besproken speeldatum niet is betaald, kan de geplande missie niet doorgaan. De klant is hierbij de annuleringskosten van € 17,60 verschuldigd, wanneer het dossier onbeschadigd en volledig wordt geretourneerd. Indien het materiaal niet onbeschadigd en volledig wordt geretourneerd, is de klant het volledige aankoopbedrag verschuldigd.

Live begeleiding

Tijdens het feestje hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een binnenmissie kunt u een buitenmoment plannen en extra agent inzetten.

Lees meer

Login Form