Veelgestelde vragen - Buitenfeestjes

Wat zijn de kosten van de verjaardagsfeestjes voor 7 t/m 10 jaar buiten?

De verjaardagsfeestjes voor 7 t/m 10 jaar bedragen € 99,50 t/m 15 deelnemers. Dit is inclusief eventuele uitnodigingen, benodigde materialen en begeleiding (op afstand). Het feestje is tevens voor grotere groepen deelnemers beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden per gekozen feestje.

Wat zijn de kosten van de verjaardagsfeestjes voor 10 t/m 13 jaar buiten?

De feestjes voor 10 t/m 13 jaar bedragen € 119,50 t/m 15 deelnemers. Dit is inclusief eventuele uitnodigingen, benodigde materialen en begeleiding (op afstand). Het feestje is tevens voor grotere groepen deelnemers beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden per gekozen feestje.

Zijn de 10 t/m 13 jaar buitenmissies niet te makkelijk voor 12 en 13 jarigen?

De missies voor 10 t/m 13 jaar zijn speciaal geschreven voor de genoemde doelgroep en ook uitvoerig getest. Onze ervaring is dat de kinderen de missie als erg leuk en zeer spannend ervaren. Bij het boeken van uw missie geeft u de geboortedatum van de jarige(n) door. Onze begeleider zal vervolgens de begeleiding (spanning en toelichtingen) aanpassen aan de leeftijd. Deze missies zijn daardoor zeker niet te eenvoudig voor de doelgroep.

Zijn de feestjes van 7 t/m 10 jaar niet te makkelijk voor 10 jarigen?

De feestjes voor 7 t/m 10 jaar zijn speciaal geschreven voor de genoemde doelgroep en ook uitvoerig getest. Binnen deze categorie hebben wij de missie herschreven voor 7/8 jarigen en 9/10 jarigen. Onze ervaring is dat kinderen van 11 en zelfs 12 jaar deze missies nog als erg leuk ervaren. Ons doel is echter dat kinderen de missie als heel echt en spannend ervaren. Kinderen vanaf 11 jaar, kunnen gaan twijfelen aan het realisme van deze missie. Ook om deze reden zijn de feestjes voor 10 t/m 13 jaar buiten ontwikkeld.

Ons kind wordt 7 jaar en zit nog in groep 3, kan dit?

Dit is afhankelijk van de leesvaardigheid van de kinderen. De kinderen krijgen opdrachten waar korte zinnen op staan. Wanneer de deelnemers nog niet kunnen lezen, kunt u ervoor kiezen om de ouders de informatie voor te laten lezen.

Waar kunnen de buitenfeestjes plaatsvinden?

De verjaardagsfeestjes vinden in principe bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaats. De missies kunnen dus overal in Nederland én België plaatsvinden. Voor het feestje dient u wel te beschikken over een computer of Ipad met Internetverbinding en een mobiele telefoon.

Wat heb ik voor de buitenfeestjes nodig?

U dient te beschikken over een computer of iPad met Internetverbinding en een mobiele telefoon. Tevens dient u zelf een plattegrond van de omgeving te maken, waar u de route wenst uit te zetten.

Hebben de kinderen ook buiten, tijdens de zoektocht, internet nodig?

Een internetverbinding is alleen nodig bij de start en het einde van de missie. Wanneer de kinderen buiten op zoek zijn naar de enveloppen, hebben zij geen internet nodig.

Gedurende de missie voor 10 t/m 13 jaar buiten, is er één moment waarop de kinderen iets op internet kunnen opzoeken, zij kunnen dit echter ook telefonisch aan onze geheim agent vragen.

Moet ik een e-mailadres voor tijdens de missie beschikbaar stellen?

Nee dit is niet nodig. Tijdens de buiten missies wordt geen gebruik gemaakt van email.

Hoe vaak wordt er tijdens de buitenfeestjes telefonisch contact opgenomen?

Gedurende deze verjaardagsfeestjes hebben de kinderen minimaal vijf keer telefonisch contact. De kinderen krijgen echter ook het bericht dat er onderweg verdachten zijn gesignaleerd en dat ze in de gaten worden gehouden. Het komt regelmatig voor dat de kinderen dan veel vaker contact hebben met de geheim agent om nieuwe ontdekkingen of verdachte zaken te bespreken.

Met hoeveel deelnemers kunnen de feestjes buiten gedaan worden?

De verjaardagsfeestjes voor buiten zijn met minimaal 5 deelnemers te doen. Eventueel minder deelnemers is ook mogelijk, maar dan zou de missie iets langer kunnen duren. Het ideale aantal is 10 deelnemers. Via ons boekingsformulier kunt u t/m 15 deelnemers opgeven. Er zijn tevens feestjes beschikbaar voor groepen van 16 t/m 20 deelnemers en 21 t/m 30 deelnemers.

Gaan de kinderen als groep op pad bij de buitenfeestjes?

De kinderen gaan als groep op pad.

Elk kind ontvangt een eigen taakkaart (zoals de taak voor het opnemen van de telefoon). Dankzij de taakkaarten worden discussies voorkomen en hebben de kinderen elkaar tijdens de missie nodig.

Wanneer u kiest voor een feestje voor grote groepen (vanaf 16 deelnemers) worden de kinderen in groepen verdeeld. Twee groepen bij de feestjes voor 16 t/m 20 deelnemers en drie groepen bij de feestjes voor 21 t/m 30 deelnemers.

Hebben wij buiten een computer of internetverbinding nodig?

Nee dit is niet nodig.

Bij de buitenmissies start de missie met het inloggen op een website. Hierna gaan de kinderen naar buiten op zoek naar de enveloppen. Gedurende deze zoektocht hebben zij geen internet nodig. Aan het einde van de missie hebben zij wel weer internet nodig om de oplossing op een website in te vullen. Hierna krijgen de kinderen in een spannende video de ontknoping te zien.

U kunt de start en het einde van de missie thuis laten plaatsvinden of op een locatie waar u gebruikmaakt van een laptop of iPad met wifi of 4G verbinding.
Live begeleiding

Tijdens het feestje hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form