Veelgestelde vragen - Binnenfeestjes

Hoe vaak wordt er tijdens de 10 t/m 13 jaar feestjes binnen telefonisch contact opgenomen?

Gedurende deze feestjes wordt er meerdere keren telefonisch en ook via e-mail contact opgenomen door onze geheim agent. De kinderen ontvangen nieuwe informatie en aanwijzingen ook via e-mail. Sommige kinderen vinden het nog iets te spannend om te bellen. Het is dan geen enkel probleem als zij de informatie via e-mail geven. Hoe vaak er telefonisch contact is met de geheim agent is dus ook afhankelijk van de kinderen zelf.

Zijn de 10 t/m 13 jaar feestjes voor binnen niet te makkelijk voor 12 en 13 jarigen?

De verjaardagsfeestjes voor 10 t/m 13 jaar zijn speciaal geschreven voor de genoemde doelgroep en ook uitvoerig getest. Onze ervaring is dat de kinderen de missie als erg leuk en zeer spannend ervaren. Bij het boeken van uw missie geeft u de geboortedatum van de jarige(n) door. Onze begeleider zal vervolgens de begeleiding (spanning en toelichtingen) aanpassen aan de leeftijd. Deze feestjes zijn daardoor zeker niet te eenvoudig voor de doelgroep.

Moet ik een e-mailadres beschikbaar stellen voor de 10 t/m 13 jaar binnenfeestjes?

Nee dit is niet nodig. In het missiedossier zitten de email instructies voor de kinderen. De kinderen kunnen via de website van het hoofdbureau inloggen. Via deze website ontvangen de kinderen de e-mail berichten en kunnen zij ook berichten versturen.

Met hoeveel deelnemers zijn de feestjes binnen voor 10 t/m 13 jaar te doen?

Deze feestjes zijn met minimaal 5 deelnemers te volbrengen. Minder deelnemers is ook mogelijk, maar dan zou de missie iets langer kunnen duren. Binnen deze categorie hebben wij feestjes beschikbaar voor groepen t/m 15 deelnemers, voor 16 t/m 20 deelnemers en voor 21 t/m 40 deelnemers.

Wat heb ik voor de binnenfeestjes voor 10 t/m 13 jaar nodig?

U dient te beschikken over een computer of iPad met Internetverbinding en een mobiele telefoon.

Tevens vragen wij u als begeleider op de locatie om een envelop met bewijs buiten te verstoppen of om een ander persoon te regelen die als 'geheim agent' het bewijs kan overhandigen. Welke informatie u dient te verstoppen en hoe dit te werk gaat, verschilt per missie. U ontvangt hierover een duidelijke instructiebrief bij het missiepakket. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Is er ook een buitenmoment tijdens de binnenfeestjes?

Ja, tijdens deze verjaardagsfeestjes zijn er twee buiten momenten verwerkt. Mocht u het feestje liever volledig binnen laten plaatsvinden, is dit ook mogelijk. Meer informatie leest u in de instructiebrief.

Zijn de verjaardagsfeestjes t/m 10 jaar niet te makkelijk voor 10-jarigen?

De verjaardagsfeestjes voor 7 t/m 10 jaar zijn speciaal geschreven voor de genoemde doelgroep en ook uitvoerig getest. Onze ervaring is dat kinderen van 11 en zelfs 12 jaar de missie nog als erg leuk ervaren.

Ons doel is echter dat kinderen de missie als heel echt en spannend ervaren. Kinderen vanaf 11 jaar, kunnen gaan twijfelen aan het realisme van deze missie. Om deze reden is deze categorie geschikt voor kinderen t/m 10 jaar en is er een aparte leeftijdscategorie voor kinderen van 10 t/m 13 jaar.

Ons kind wordt 7 jaar en zit nog in groep 3, kan de missie voor 7 t/m 10 jaar binnen?

Dit is afhankelijk van de leesvaardigheid van de kinderen. De kinderen krijgen bewijsmaterialen waar korte zinnen op staan. Wanneer de deelnemers nog niet kunnen lezen, kunt u ervoor kiezen om de ouders de informatie voor te laten lezen. Wanneer de kinderen aan het begin van groep 3 zitten, raden wij de binnen missies nog af. Wij raden u aan dan voor een buiten missie te kiezen of nog een jaartje te wachten.

Zijn er verschillende feestjes voor 7 t/m 10 jaar binnen beschikbaar?

Er zijn inderdaad meerdere feestjes binnen deze categorie beschikbaar. Kijk op de betreffende pagina voor een overzicht van alle feestjes.

Hoe vaak wordt er bij de feestjes 7 t/m 10 jaar binnen telefonisch contact opgenomen?

Gedurende deze verjaardagsfeestjes (missies) wordt er meerdere keren telefonisch contact opgenomen door onze geheim agent. De kinderen ontvangen ook via de website nieuwe informatie en aanwijzingen. De kinderen dienen zelf ook telefonisch contact op te nemen met de geheim agent. Hoe vaak zij dit doen, mogen de kinderen zelf bepalen. Sommige kinderen vinden het nog iets te spannend om te bellen.

Wat zijn de kosten van de feestjes voor 7 t/m 10 jaar binnen?

De feestjes voor 7 t/m 10 jaar bedragen € 99,50 t/m 15 deelnemers. Dit is inclusief eventuele uitnodigingen, benodigde materialen en begeleiding (op afstand). De missie is tevens voor grotere groepen deelnemers beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden per gekozen missie.

Met hoeveel deelnemers kunnen de feestjes 7 t/m 10 jaar binnen gedaan worden?

Het feestje is met minimaal 5 en maximaal 30 deelnemers te doen. Eventueel minder deelnemers is ook mogelijk, maar dan zou de missie iets langer kunnen duren. Via het boekingsformulier kunt u het gewenste aantal deelnemers opgeven.

Wat heb ik nodig voor de binnenfeestjes 7 t/m 10 jaar?

U dient te beschikken over een computer of iPad met internetverbinding en een mobiele telefoon. Tijdens deze missies is het tevens handig om viltstiften of pennen beschikbaar te hebben, zodat de kinderen de informatie kunnen bijhouden. En plakband of lijm voor het plakken van de profielen en verdachten op de poster.

Waar kunnen de binnenfeestjes plaatsvinden?

De feestjes vinden in principe bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaats. De missies kunnen dus overal in Nederland én België plaatsvinden. Voor de missie dient u wel te beschikken over een computer of een iPad met Internetverbinding en een (mobiele) telefoon.Live begeleiding

Tijdens het feestje hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een feestje binnen kunt u een buitenmoment plannen.

Lees meer

Login Form