Algemene informatie - Betaling


iDeal

Een bestelling kunt u betalen via iDeal. Wij ontvangen direct een bevestiging van de betaling. Deze betaalwijze is gratis. Uw bestelling wordt bij ontvangst op werkdagen voor 13:00 uur direct verwerkt en indien gewenst ook verzonden.

Factuur

U heeft ook de mogelijkheid te kiezen voor het betalen middels factuur. Aangezien deze betaalwijze extra administratieve handelingen vereist, wordt bij deze betaalmogelijkheid € 1,50 in rekening gebracht. Uw bestelling wordt bij ontvangst op werkdagen voor 13:00 uur direct verwerkt en indien gewenst ook verzonden. De betaling dient uiterlijk 7 dagen voor de geplande missie te zijn voldaan.

Paypal

U kunt de bestelling tevens via Paypal betalen. Deze betaalwijze brengt ook voor ons aanvullende kosten teweeg. Daarom wordt bij deze betaalwijze € 0,50 in rekening gebracht. Uw bestelling wordt bij ontvangst op werkdagen voor 13:00 uur direct verwerkt en indien gewenst ook verzonden.

Te laat betalen

De betaling dient uiterlijk 7 dagen voor de geplande missie te zijn voldaan. Wanneer wij geen volledige en/of tijdige betaling van al uw bestellingen hebben ontvangen, zal de geplande missie niet doorgaan. Wij tolereren geen wanbetalers. Dus ook bij kleinere bedragen die niet worden betaald, schakelen wij altijd ons incassobureau in en nemen wij altijd juridische stappen zodat het verschuldigde bedrag via loonbeslag wordt gevorderd. Uiteraard vertrouwen wij erop dat dit niet noodzakelijk zal zijn en stellen daarom ook het betalen via factuur beschikbaar.

Betaalwijze wijzigen

Mocht u een vergissing hebben gemaakt en gekozen hebben voor het betalen via factuur, maar via iDeal willen betalen, dan kunt u de betaalwijze wijzigen door te klikken op uw ordernummer in uw orderbevestiging of te klikken op deze link. U komt vervolgens op uw orderbevestiging op onze website waar u de betaalwijze kunt wijzigen. Wanneer u de bestelling heeft afgerond is het helaas niet mogelijk de kosten voor de betaalwijze te crediteren. Heeft u gekozen voor het betalen via iDeal en mislukt de iDeal betaling waardoor u alsnog via factuur wenst te betalen, worden de kosten hiervoor aanvullend in rekening gebracht op uw factuur.

Live begeleiding

Tijdens het feestje hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een binnenmissie kunt u een buitenmoment plannen en extra agent inzetten.

Lees meer

Login Form