Algemene informatie - Beschikbaarheid


7 dagen per week

Onze kinderfeestjes kunnen plaatsvinden op maandag t/m zondag van 10:00 - 23:30 uur. Dit betekent dat de missie uiterlijk om 19:30 uur kan starten. U kunt de beschikbaarheid via deze link bekijken.

Vol / feestdag

Wij kunnen maximaal 50 missies per dag begeleiden. Mocht de door u gewenste datum als vol staan aangegeven, neemt u dan gerust contact met ons op. Wellicht dat er wel een mogelijkheid is op een bepaald tijdstip. Wanneer een feestdag (Koningsdag, Kerst etc.) geblokkeerd staat weergegeven, is het echt niet mogelijk een missie te boeken. Wij hebben op deze dagen geen begeleiders beschikbaar.

Pauze houden

Tijdens de missie is het mogelijk een pauze te houden. Dit kan voor maximaal 30 minuten en dient altijd vooraf aan ons te zijn doorgegeven. Wij houden hiermee namelijk rekening in de planning.

Datum / tijd wijzigen

Het is mogelijk de datum van uw feestje te wijzigen. Dit kan zelfs op de dag van de missie nog, ook een jarige kan immers de griep krijgen. Het wijzigen van het tijdstip van de missie is ook mogelijk, echter tot maximaal drie dagen voor de missie. Onze begeleiders worden namelijk ingepland op de geboekte missies. Een wijziging dient tijdig te zijn verwerkt. Het is daarom niet mogelijk op de dag van de missie deze een uur eerder of later te starten.Live begeleiding

Tijdens het feestje hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een binnenmissie kunt u een buitenmoment plannen en extra agent inzetten.

Lees meer

Login Form