Veelgestelde vragen - Benodigdheden

Ik kan niet goed overweg met een computer, kunnen wij de missie nu niet doen?

Over het algemeen kunnen kinderen vanaf 9 jaar zelf al erg goed overweg met de computer en het Internet. Met de beschrijving in het dossier en de instructievideo komen zij er prima uit. Uiteraard moet u wel toezicht houden en zorgen dat ze zich houden aan de afspraken en de verdeelde taken.

Voor de missies van 7 t/m 10 jaar is het computer gebruik erg eenvoudig. Mocht u toch iets niet duidelijk zijn, kunt u gedurende de missie altijd even contact opnemen met de begeleider. Hij/zij kan de kinderen dan op weg helpen.

Wat hebben wij nodig om een missie te kunnen spelen?

Voor de buitenmissies heeft u een computer of iPad met wifi of 4G verbinding nodig en een mobiele telefoon.

Voor de binnenmissies heeft u een computer met internetverbinding nodig en een mobiele telefoon. Voor de binnenmissies voor 7 t/m 10 jaar heeft u tevens een dvd-speler nodig. Op de dvd staan de verklaringen van de getuigen als filmpje. Aangezien de kinderen bij de binnenmissies bewijs zoals DNA of een vingerafdruk in het Spysystem opzoeken, kunt u hierbij niet volledig gebruikmaken van een tablet of iPad.

Kan de missie met een iPad of smartphone volbracht worden?

Voor de buitenmissies kunt u gebruikmaken van een iPad met wifi of 4G verbinding. Wij raden het af om gebruik te maken van een smartphone aangezien het scherm hiervan te klein is en de beleving voor de kinderen aanzienlijk minder zal zijn.

Voor de binnenmissies wordt gebruikgemaakt van het Spysystem waarin de kinderen bijvoorbeeld DNA of een vingerafdruk moeten opzoeken. Dit systeem werkt (nog) niet op een Ipad. Hiervoor heeft u daarom een laptop of computer nodig.

Hoeveel telefoons hebben wij nodig?

Bij de missies t/m 15 deelnemers en bij alle binnenmissies, heeft u slechts één mobiele telefoon nodig. Wie de telefoon mag beantwoorden en wie de telefoontjes pleegt, wordt aangegeven door de taakkaarten. Daarom is er slechts één telefoon nodig.

Bij de buitenmissies voor 16 t/m 20 deelnemers zijn twee mobiele telefoons nodig, voor elke groep één. Bij de buitenmissies voor 21 t/m 30 deelnemers zijn drie mobiele telefoons nodig, voor elke groep één.
Live begeleiding

Tijdens het feestje hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een binnenmissie kunt u een buitenmoment plannen en extra agent inzetten.

Lees meer

Login Form