• Feestjes binnen of buiten
  Feestjes binnen of buiten
 • Onderzoek het bewijs
  Onderzoek het bewijs
 • Bel de geheim agent
  Bel de geheim agent
 • Ontcijfer codeberichten
  Ontcijfer codeberichten
 • Compleet missiepakket
  Compleet missiepakket
 • We zien een verdachte
  We zien een verdachte
 • Vind de aanwijzingen
  Vind de aanwijzingen
 • Feestjes binnen of buiten
  Feestjes binnen of buiten
 • Onderzoek het bewijs
  Onderzoek het bewijs
 • Bel de geheim agent
  Bel de geheim agent
 • Ontcijfer codeberichten
  Ontcijfer codeberichten
 • Compleet missiepakket
  Compleet missiepakket
 • We zien een verdachte
  We zien een verdachte
Kinderfeestje reviews Trustpilot

Kinderfeestje thuis

Tijdens het kinderfeestje thuis gaan kinderen binnen of buiten een missie volbrengen. Zij ontvangen het top secret missiedossier met belangrijke informatie en aanwijzingen. Gedurende het kinderfeestje hebben de kinderen live telefooncontact met een geheim agent om gevonden bewijs, ontcijferde codeberichten en nieuwe informatie door te geven. Anonieme sms’jes en informatie over verdachte personen maken de missie nog spannender. Het kinderfeestje kan 7 dagen per week tussen 10:00 en 23:30 uur thuis plaatsvinden.

Spyctive staat voor Spy en Detective - Spannende kinderfeestjes voor 7 t/m 10 en 10 t/m 13 jaar

Tijdens een kinderfeestje buiten volgen de kinderen als spion verborgen aanwijzingen, kraken codes en sturen geheime berichten om een misdaad te voorkomen. Tijdens een kinderfeestje binnen gaan de kinderen thuis als detective bewijs onderzoeken en de verdachten controleren om een misdaad op te lossen. Wie spreekt de waarheid, wat zeggen de getuigen en wie heeft een alibi? Het kinderfeestje zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in heel Nederland en België.


Kinderfeestje thuis

Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen een missie volbrengen. Zij ontvangen het top secret missiedossier met belangrijke informatie en aanwijzingen. Gedurende het kinderfeestje hebben de kinderen live contact met een geheim agent om gevonden bewijs, ontcijferde codeberichten en nieuwe informatie door te geven. Anonieme sms’jes en informatie over verdachte personen maken de missie nog spannender. Het kinderfeestje zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Lees meer over onze kinderfeestjes.Spyctive Misdaadspellen heeft spellen ontwikkelt voor onder andere RTL4 en Zapp

Bedrijven portfolio

Wij ontwikkelen ook missies voor bedrijven en scholen. Bekijk onze portfolio met een aantal van de reeds ontwikkelde spellen voor bedrijven.

Lees verder ...
Tijdens het kinderfeestje hebben kinderen contact met een echte geheim agent

Begeleiding feestje

Onze kinderfeestjes thuis worden via telefoon begeleid door geheim agenten (medewerkers van Spyctive). De agenten voorzien de kinderen van belangrijke informatie

Lees verder ... Onze klanten vertellen over hun geslaagde ervaring met Spyctive Kinderfeestjes

Ervaringen klanten

Wij krijgen vaak erg leuke reacties van klanten op het geslaagde kinderfeestje. Bekijk de foto's en enthousiaste reacties van onze zeer tevreden klanten.

Lees verder ...
Een kinderfeestje thuis voor 9 jaar bij slecht weer

Feestje bij slecht weer

Heeft u een kinderfeestje thuis voor buiten geboekt en het gaat op de dag van de missie toch plotseling regenen? Bij een beetje motregen is dit natuurlijk

Lees verder ... Een grote groep tijdens een kinderfeestje

Feestje grote groepen

Bijna al onze feestjes zijn ook voor grotere groepen te boeken. Hierdoor kan het zijn dat het feestje thuis iets anders in zijn werk gaat. Hieronder geven wij

Lees verder ... Een kinderfeestje is in het donker heel spannend maar vergeet niet een zaklamp mee te nemen.

Feestje in het donker

Onze feestjes thuis kunnen 7 dagen per week tussen 10:00 en 23:30 uur plaatsvinden. Dit betekent dat de missie ook in het donker kan plaatsvinden. Dit maakt de missie

Lees verder ... Accessoires voor tijdens een kinderfeestje

Feestje thuis aankleden

Er zijn veel mogelijkheden voor het aankleden van het kinderfeestje thuis. In onze accessoires shop kunt u meerdere artikelen vinden waarmee het feestje

Lees verder ... Tijdens een kinderfeestje thuis zit een agent klaar om kinderen van 8 jaar bewijs te geven

Geheim agent

Bij alle kinderfeestjes kunt u ervoor kiezen een extra persoon (geheim agent) in te zetten waar de kinderen informatie moeten ophalen tijdens de missie.

Lees verder ... Kinderen zien overal verdachte personen tijdens het kinderfeestje buiten

Verdachte personen

Wij ontvangen van ouders vaak de vraag of zij tijdens het kinderfeestje extra personen moeten regelen die de kinderen zogenaamd in de gaten houden.

Lees verder ...


Live begeleiding

Tijdens het kinderfeestje hebben de kinderen telefonisch contact met een geheim agent. Zij worden ook door de agent gebeld met belangrijke aanwijzingen en nieuwe informatie.

Lees meer

iPad geschikt

Onze kinderfeestjes zijn ook geschikt voor het gebruik van een iPad. Wanneer u een kinderfeestje voor buiten heeft geboekt, heeft u buiten geen internet nodig.

Lees meer

Binnen of buiten

U kunt kiezen voor een kinderfeestje voor buiten of voor binnen. In de kinderfeestjes voor binnen zijn ook buitenmomenten verwerkt waar u optioneel gebruik van kunt maken.

Lees meer

Login Form